Acana kattenvoer

Veel kattenbezitters zijn op zoek naar Acana kattenvoer, een merk met een uitstekende reputatie en een filosofie waar veel dierenliefhebbers zich in herkennen. Het is niet altijd even makkelijk om kwalitatief kattenvoer zoals dat van Acana te vinden, maar in de webshop van Huisdierenbazaar.nl kunt u voor kwaliteitsvoer altijd terecht. Bij ons vindt u dus zeker ook het kattenvoer van Acana!

Acana kattenvoer

Acana visie

Acana is een Canadees merk dat over de hele wereld gewild is. De productie vindt nog altijd plaats in Alberta, Canada, en dat zal ook zo blijven, want Acana gelooft in lokaal produceren, met korte lijnen en veel oog voor duurzaamheid.

Acana kattenvoer bestaat dan ook uit ingrediënten die in Alberta zelf worden gemaakt, zoals scharrelvlees uit de biologische landbouw. Deze moderne visie draagt zeker bij aan de goede naam die Acana heeft.

Acana katten

Goed kattenvoer bestaat uit goede ingrediënten, dat zou voor zich moeten spreken, en dat doet het ook zeker voor Acana. Voor het produceren van kattenvoer gebruikt Acana alleen maar ingrediënten die kleinschalig en lokaal zijn geproduceerd door ondernemers die er een gelijkaardige moderne visie op na houden. Deze voeding voldoet aan strenge eisen, Acana verzet zich tegen het idee dat kattenvoer minderwaardig zou zijn aan wat mensen eten – de eisen zijn juist heel gelijkaardig!

Acana kattenvoer zit vol goede en gezonde voedingsstoffen. Vlees is de basis, zo is het immers ook in de natuur. Ook vis hoort thuis in goed kattenvoer. Het aandeel koolhydraten is juist beperkt, katten hebben die ook helemaal niet nodig in hun dieet. Vitaminen en mineralen zijn wel belangrijk en die worden geleverd door groente en fruit in de voeding te verwerken. Zo ontstaan een compleet dieet voor uw kat.

Acana kattenvoer online bestellen

Het bekende kattenvoer van Acana is eenvoudig online te bestellen in de webwinkel van Huisdierenbazaar.nl. Er zijn verschillende soorten Acana-kattenvoer op de markt, zodat u uw kat ook echt een gevarieerd en smakelijk dieet kunt geven. Dat is tenslotte ook wat uw kat het liefste heeft, variatie en een fijne smaak. Met Acana maakt u uw huisdier dus zeker blij.

Leest u ook eens de informatie over onze andere merken, zoals Orijen kattenvoer, dat van dezelfde makers is als Acana, maar ook bijvoorbeeld Prins kattenvoer, Greenheart kattenvoer of Nutram kattenvoer.

Zie ook: Arcana hondenvoer.

Acana kattenvoer online bestellen

Acana kattenvoer