Acana kattenvoer

Veel kattenbezitters zijn op zoek naar Acana kattenvoer, een merk met een uitstekende reputatie en een filosofie waar veel dierenliefhebbers zich in herkennen. Het is niet altijd even makkelijk om kwalitatief kattenvoer zoals dat van Acana te vinden, maar in de webshop van Huisdierenbazaar.nl kunt u voor kwaliteitsvoer altijd terecht. Bij ons vindt u dus zeker ook het kattenvoer van Acana!

Acana visie

Acana is een Canadees merk dat over de hele wereld gewild is. De productie vindt nog altijd plaats in Alberta, Canada, en dat zal ook zo blijven, want Acana gelooft in lokaal produceren, met korte lijnen en veel oog voor duurzaamheid.

Acana kattenbrokken bestaan dan ook uit ingrediënten die in Alberta zelf worden gemaakt, zoals scharrelvlees uit de biologische landbouw. Deze moderne visie draagt zeker bij aan de goede naam die Acana heeft.

Acana katten

Goed kattenvoer bestaat uit goede ingrediënten, dat zou voor zich moeten spreken, en dat doet het ook zeker voor Acana. Voor het produceren van kattenvoer gebruikt Acana alleen maar ingrediënten die kleinschalig en lokaal zijn geproduceerd door ondernemers die er een gelijkaardige moderne visie op na houden.

Acana kattenvoer

Deze voeding voldoet aan strenge eisen, Acana verzet zich tegen het idee dat kattenvoer minderwaardig zou zijn aan wat mensen eten – de eisen zijn juist heel gelijkaardig!

Acana kattenvoer zit vol goede en gezonde voedingsstoffen. Vlees is de basis, zo is het immers ook in de natuur. Ook vis hoort thuis in goed kattenvoer. Het aandeel koolhydraten is juist beperkt, katten hebben die ook helemaal niet nodig in hun dieet. Vitaminen en mineralen zijn wel belangrijk en die worden geleverd door groente en fruit in de voeding te verwerken. Zo ontstaan een compleet dieet voor uw kat.

Acana kattenvoer soorten

Acana maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten en zeker niet van artificiële voedingsstoffen of andere schadelijke producten, zoals u hierboven hebt kunnen lezen. Dat behoeft verder dus geen uitleg meer. Wat waarschijnlijk wel belangrijk is om te noemen, is dat Acana vele verschillende lijnen produceert, voor katten van verschillende leeftijden en levensstijlen. Geen kat is toch hetzelfde, dat beseffen wij van Huisdierenbazaar.nl maar al te goed. Daarom moet er voer voor iedere kat bestaan, hoe zijn of haar leven er ook uitziet. De meeste merken kattenvoer hebben speciale lijnen voor kittens, volwassen katten en senioren, daar verschilt Acana niet in. Er zijn echter ook andere lijnen die uniek zijn voor Acana. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van deze lijnen.

Acana is een van oorsprong Canadees merk uit de regio Alberta en dat is te merken aan alles. Aan de keuze voor verse, lokale ingrediënten, bijvoorbeeld. In het voer van de lijn Grasslands, bijvoorbeeld, wordt vlees van Canadese grazers gebruikt die in de weiden van Alberta grazen. In de lijn Wild Prairie is kip en rund verwerkt, evenals vis uit de lokale meren. Deze laatste lijn richt zich op de natuurlijke behoefte van katten aan vlees, het zijn immers carnivoren. Aan het vlees worden verse groente en andere heerlijke, natuurlijke ingrediënten toegevoegd, voor een uitgebalanceerde maaltijd. Het kattenvoer van Acana zorgt ervoor dat uw kat gezond wordt en blijft. Overigens is dit voer alleen een hulpmiddel om ziektes en aandoeningen tegen te gaan. Heeft uw kat serieuze problemen, dan moet u alleen voer geven dat door de dierenarts is voorgeschreven!

Acana kattenvoer online bestellen

Het bekende kattenvoer van Acana is eenvoudig online te bestellen in de webwinkel van Huisdierenbazaar.nl. Er zijn verschillende soorten Acana-kattenvoer op de markt, zodat u uw kat ook echt een gevarieerd en smakelijk dieet kunt geven. Dat is tenslotte ook wat uw kat het liefste heeft, variatie en een fijne smaak. Met Acana maakt u uw huisdier dus zeker blij.

Leest u ook eens de informatie over onze andere merken, zoals Orijen kattenvoer, dat van dezelfde makers is als Acana, maar ook bijvoorbeeld Prins kattenvoer, Greenheart kattenvoer of Nutram kattenvoer.

Acana kattenvoer online bestellen

Naast het kattenvoer van Acana zijn er nog veel meer producten voor katten te vinden op Huisdierenbazaar.nl. Denk bijvoorbeeld aan kattenspeeltjes, manden, krabpalen en snacks. We verkopen uitsluitend producten van de allerbeste merken op het gebied van huisdierenproducten. Wat voor soort kat u ook hebt, we garanderen dat u in onze webshop altijd iets zult vinden om hem of haar te behagen. Op de site vindt u uitgebreide productinformatie, zodat u precies weet wat u in huis haalt. Ook valt er een hoop te kiezen: er zijn alleen al zeker tien verschillende merken kattenvoer te koop! Ten slotte koopt u bij ons alles voor de beste prijs en bent u heel wat goedkoper uit dan in de winkel.

Zie ook: Arcana hondenvoer.

Acana kattenvoer