Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Advantix

Voorkomen én genezen, dat is wat Advantix doet. Dit bestrijdingsmiddel verlost uw hond van teken, vlooien en luizen, maar meer dan dat, het voorkomt ook dat uw huisdier er opnieuw last van krijgt en het ondervangt problemen die door deze soorten ongedierte kunnen worden veroorzaakt. Dat maakt Advantix een effectief middel, een betrouwbare bondgenoot in de strijd tegen ongedierte.

Vlooien bestrijden met Advantix

Vlooien kunnen uw hond veel hinder bezorgen. De jeuk is irritant, soms zelfs ondraaglijk, en om het te stoppen gaan honden vaak verder dan goed is, ze beschadigen dan bijvoorbeeld hun vacht. Ook de stress die jeuk oplevert heeft gevolgen voor uw hond. Daarom proberen hondenbezitters de komst van vlooien tegen te gaan, door alles goed schoon te houden, maar helemaal uitsluiten kun je vlooien nu eenmaal niet. Advantix doodt de vlooien en neemt zo de jeuk weg. Snel en effectief!

Lees in onze huisdierenencyclopedie meer over vlooien in huis.

Vlooien bestrijden met Advantix

Advantix tegen luizen en teken

Vlooien zijn wel het eerste waar men aan denkt bij ongedierte voor de hond, maar ook luizen en teken kunnen veel overlast veroorzaken. Ook deze vervelende beestjes worden door Advantix gedood. Zo verdwijnt de jeuk. Ook verkleint u zo de kans op een besmetting door een teek. Advantix is dus een effectief wapen tegen zowel vlooien, luizen als teken.

Advantix voorkomt

Advantix doodt vlooien, teken en luizen, maar Advantix voorkomt ook dat deze dieren opnieuw toeslaan. Advantix geeft voor ongeveer een maand na gebruik bescherming tegen ongedierte. Ook vliegen en muggen worden door Advantix afgeschrokken. Zo heeft uw hond de tijd om te herstellen van de hinderlijke jeuk en de gevolgen daarvan.

Advantix bestellen

Advantix bestellen bij Huisdierenbazaar.nl gaat snel. We zijn altijd online en dus altijd beschikbaar. Dat is voor u natuurlijk een groot gemak. Als u bij uw hond jeuk opmerkt en de veroorzakers meteen wil bestrijden kunt u bij ons dus in een handomdraai Advantix bestellen. Zo gauw mogelijk kunt u dan met het bestrijden van deze nare beestjes beginnen!

Voor andere middeltjes tegen vlooien, kunt u onze informatie lezen over bijvoorbeeld Frontline, Beaphar of Pestigon.
Advantix bestellen