Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Alternatieven voor Hill’s dieetvoeding

Alternatieven voor Hill’s dieetvoeding

Voor dierenvoeding van hoge kwaliteit vol ingrediënten die goed zijn voor de gezondheid van uw hond of kat zit u bij Hill’s goed. Zeker als u op zoek bent naar dieetvoeding zal de naam Hill’s u waarschijnlijk wel bekend voorkomen. Onder de naam Hill’s Prescription Diet produceert de Amerikaanse fabrikant namelijk wetenschappelijk dieetvoer dat een uitstekende reputatie heeft. Het voer dat onder deze noemer valt bevat natuurlijke bestanddelen waar uw huisdier behoefte aan heeft en dat ook nog aansluit op zijn of haar levensfase en levensstijl. Ideaal dierenvoer dus. Toch wordt de vraag naar alternatieven voor Hill’s dieetvoeding steeds groter.


Dat heeft niets te maken met het voer zelf, maar meer met de prijs van Hill’s dieetvoeding. Het hondenvoer en kattenvoer van Hill’s is namelijk vrij duur. Daar krijg je ook wel kwaliteit voor terug, maar als u uw kat of hond voor een gunstigere prijs net zulk goed dieetvoer wilt voorschotelen, loont het de moeite om alternatieven voor Hill’s dieetvoeding te gaan zoeken. Het Franse Royal Canin staat zeer goed bekend als het om dierenvoer voor honden en katten met gezondheidsproblemen of allergieën gaat, maar er is ook een betaalbaarder Nederlands alternatief. Prins dieetvoeding bevat vergelijkbaar goede ingrediënten als die van Hill’s, maar voor een veel lagere prijs.

GRATIS VERZONDEN!
Prins ProCare Protection Super Active 15 kg
€ 73,50
Voor 17.30 uur besteld, vandaag verzonden MA t/m VR. (PostNL)
GRATIS VERZONDEN!
GRATIS VERZONDEN!
Prins ProCare Protection Lamb Hypoallergic 15 kg
€ 77,95
Voor 17.30 uur besteld, vandaag verzonden MA t/m VR. (PostNL)

 
 

Dezelfde kwaliteit als Hill’s Perscription Diet in betaalbaardere dieetvoeding

Dieetvoeding is voor veel huisdieren onmisbaar. Drie op de vier katten en honden in Nederland hebben te maken met allergieën of ziektes die zo ernstig zijn dat ze dieetvoer moeten eten om gezond te blijven. En dieetvoeding is eigenlijk altijd duurder dan gewoon kattenvoer of hondenvoer. Zeker in vergelijking met het goedkope dierenvoer dat in de supermarkt te koop is. Hierin zijn vaak granen gebruikt zodat de voeding “vult”. Graan is echter niet iets wat een kat of hond van nature eet. Sterker nog, vaak kunnen ze er niet tegen. Dan is het beter om iets meer geld te steken in voer waar vlees en eiwitten in zitten, wat wél goed voor uw huisdier is.

Dezelfde kwaliteit als Hill’s Perscription Diet in betaalbaardere dieetvoeding

Gelukkig zijn er genoeg dierenvoedingsmerken die hun voer wel op de natuurlijke behoefte van honden en katten baseren. Dat is precies de voeding die u op Huisdierenbazaar.nl kunt vinden. Als u uw dierenvoer bij ons bestelt, moet u er immers wel van uit kunnen gaan dat het goed is voor de gezondheid van uw dier. Gezondheid is dan ook iets wat centraal staat bij alle dierenvoeding van Hill’s, niet alleen bij de dieetvoeding. Dat geldt ook voor al het voer dat we van Prins en Royal Canin in ons assortiment hebben. Indien de dierenarts uw huisdier speciaal dieetvoer voorschrijft, zijn deze merken zonder uitzondering een uitstekende keuze.


Hill’s dieetvoer en alternatieven

Mocht het onverhoopt zo zijn dat uw hond of kat ziek of allergisch is, dan heeft Hill’s daar verschillende soorten dieetvoer voor. Voor het maag-darmkanaal van zowel honden als katten hebben we Hill’s Digestive Care in het assortiment, die een goede spijsvertering bevordert. Hill’s Liver Care is geschikt voor een kat of een hond die onder problemen met zijn lever lijdt en voor klachten aan de nieren en urinewegen is Hill’s Urinary Care de juiste keuze. Heeft uw hond daarnaast last van nierfalen of andere problemen met de nieren? Dan is er Hill’s Kidney Care om ze daar de nodige ondersteuning in te bieden. Deze soorten Hill’s dieetvoer mogen overigens alleen op advies van de dierenarts aan uw kat of hond gevoerd worden.

Hill’s dieetvoer en alternatieven

Regelmatig horen we dat mensen schrikken van de rekening als ze op zoek moeten naar dit soort gespecialiseerde voedsel voor hun huisdieren. Als dat voor u ook het geval is, kunnen wij u toch een beetje geruststellen, want er zijn goedkopere alternatieven. Royal Canin wordt vaak als alternatief genoemd, maar die zitten ongeveer in dezelfde prijsklasse. Nu Prins meer verschillende soorten dieetvoeding is gaan produceren, biedt het merk betaalbaardere alternatieven. Om een goede vertering te stimuleren is er Prins Gastro-Intestinal voor katten en honden, Prins Urinary is er voor blaasgruis en andere klachten aan de urinewegen en Prins Liver Support en Renal Support is goed voor respectievelijk de lever en de nieren. Er is zelfs Prins kattenvoer voor katten met artrose!


Online alternatieven voor Hill’s Perscription Diet bestellen

Hoewel de hoge aanschafprijs van Hill’s dieetvoer gerechtvaardigd wordt door de kwaliteit, zijn er toch alternatieven voor Hill’s dieetvoeding beschikbaar die eigenlijk net zo goed voor uw hond of kat zijn. Zeker sinds Prins zijn dieetvoeding heeft uitgebreid met drie soorten gespecialiseerd kattenvoer en vier nieuwe soorten hondenbrokken voor honden met gezondheidsklachten. In de webshop van Huisdierenbazaar.nl kunt u uitgebreid alle eigenschappen van alle natvoer en brokken met elkaar vergelijken, zodat u uiteindelijk het dierenvoer kiest dat uw dier nodig heeft en ook nog eens bij uw budget past. En u hoeft niet eens rekening te houden met openingstijden, want het assortiment van onze online winkel is 24 uur per dag te bekijken.

Online alternatieven voor Hill’s Perscription Diet bestellen

Komt u er niet helemaal uit welk alternatief voor Hill’s dieetvoeding nu het meest geschikt is om uw zieke hond of uw allergische kat te geven? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar, maar u kunt ook een contactformulier invullen. Huisdierenbazaar is echter niet alleen een online dierenspeciaalzaak. Als u er behoefte aan heeft om alle dierenvoeding en benodigdheden voor uw huisdieren eens in het echt te bekijken, dan bent u van maandag tot en met zaterdag van harte welkom in onze “echte” winkel in De Rijp, wat in de gemeente Alkmaar richting Purmerend ligt.