Applaws natvoer voor de kat

Applaws petfoods is een merk dierenvoeding dat hondenvoer en kattenvoer maakt. Applaws is erg gepassioneerd over dierenvoer. In hun eigen woorden: “It’s all we do”. Ze doen dan ook hun best om hun dierenvoeding zo gezond en natuurlijk mogelijk te houden. Met Applaws kattenvoer weet u zeker dat uw kat niets tekort komt en ook zeker niets teveel binnenkrijgt. Op onze webshop kunt u Applaws natvoer voor de kat kopen.

Applaws natvoer: alleen natuurlijk voedsel voor uw kat

Applaws vindt het erg belangrijk om niks onnatuurlijks in hun kattenvoer te stoppen. In het natvoer voor katten van Applaws zult u dan ook geen overbodige geur- kleur- en smaakstoffen tegenkomen en als het even kan ook geen conserveermiddelen. Bij Applaws gaat het puur om de dierlijke producten die gezond zijn voor carnivoren zoals katten. U kunt er ook zeker van zijn dat er niets in het voer zit dat niet op de verpakking staat. Geen verborgen ingrediënten is een van de belangrijkste speerpunten van Applaws.

Applaws besteedt in het ontwikkelen van het kattenvoer veel aandacht aan de specifieke behoeften van katten. Zo hebben katten een kort en zuur spijsverteringssysteem, waardoor ze eiwitten heel goed af kunnen breken, maar met vezels en koolhydraten meer moeite hebben. Hoe meer dierlijke producten er in kattenvoer zit, hoe beter het dus voor de kat te verteren is. Niet alleen verteert dierlijk kattenvoer beter, maar het is ook nog eens beter voor de gezondheid van de kat. Zo krijgt hij alle essentiële voedingsstoffen binnen, zonder ook allemaal overbodige andere stoffen te moeten verteren.

Applaws natvoer voor de kat

Applaws natvoer voor de kat online kopen

Bij huisdierenbazaar verkopen wij graag de beste merken kattenvoer en hondenvoer en dan kan een merk als Applaws natuurlijk niet ontbreken in ons assortiment. In onze catalogus vind u verschillende soorten Applaws kattenvoer. Wij verkopen bijvoorbeeld natvoer met kip, natvoer met rund of natvoer met vis. Bekijkt u vooral het aanbod eens, want u weet beter dan wij waar uw kat het meeste van houdt. Van de kwaliteit kunt u ten minste op aan.

Bent u nog nieuwsgierig naar andere merken die wij verkopen? Of zoekt u kattenbrokken in plaats van natvoer? Kijk dan bijvoorbeeld eens op onze pagina’s over Royal Canin dierenvoer, Schesir dierenvoer, Naturea Naturals dierenvoer, Prins kattenvoer of CaroCroc kattenvoer. Dit is nog maar een kleine greep uit alle merken kwaliteitsvoeding die wij verkopen voor huisdieren.

Applaws natvoer voor de kat online kopen

Applaws natvoer assortiment