Beeztees vachtverzorging

De vacht van uw hond zorgt vaak voor veel zorgen: een mooie vacht laat zien dat uw hond gezond en gelukkig is, maar als de vacht vuil raakt, of er oneffen uitziet, is het vaak niet zo eenvoudig om dit op te lossen. Een douchebeurt is niet genoeg. Vachtverzorging is, met andere woorden, iets waar veel aandacht naar uit moet gaan en dan is het voor veel hondenbezitters nog maar de vraag of het goed gaat. Met behulp van Beeztees vachtverzorging wordt het een stuk gemakkelijker.

Beeztees: zorg voor honden

Beeztees is een Nederlands merk met een vrolijke uitstraling, maar zeker ook een serieuze kant: Beeztees is innovatief en zoekt altijd naar de beste oplossing voor uw huisdier. Zowel voor honden als katten heeft Beeztees verzorgingsartikelen. Zorg voor honden is voor Beeztees even plezierig als ernstig, ze combineren enthousiasme met zorgvuldigheid, en zo zijn ze een inspiratie voor veel hondenbezitters.

Ook de lijn vachtverzorging is volgens deze principes vormgegeven: het is juist leuk om de vacht van uw hond te verzorgen, maar de lol zit natuurlijk ook in ‘n goed eindresultaat en de innovatieve aanpak van Beeztees vachtverzorging maakt dat eindresultaat realistisch. Wetenschappelijk onderzoek ligt aan de basis van de producten waar Beeztees u en uw hond mee verrast.

Beeztees vachtverzorging

Beeztees vachtverzorging artikelen

Borstels en kammen, daarmee verzorgt u de vacht van uw hond, maar ook met “harken”: hiermee verwijdert u losse haren, wol en vuiligheid op een heel efficiënte manier. Beeztees heeft een uitgebreid assortiment verzorginsproducten voor de vacht, waarbij bijvoorbeeld rekening is gehouden met het verschil tussen lang en kort haar, kroeshaar, haar met veel of juist weinig ondervacht – allemaal om zo precies mogelijk bij uw hond aan te kunnen sluiten. Ook de shampoos van TropiClean zijn onderdeel van Beeztees.

Naar het assortiment vachtverzorging van Beeztees hoeft u niet lang te zoeken, u vindt bij de Huisdierenbazaar alles onder één dak, een digitaal dak in ons geval. Bij ieder product leest u meer over het gebruik en het effect, zodat u zelf precies kunt bepalen hoe u de vacht van uw hond gaat verzorgen.

Beeztees vachtverzorging online

U kunt alle artikelen uit de lijn Beeztees vachtverzorging online bestellen in onze webshop. Gemakt dient de mens (en uw huisdier): wij doen al het werk en zorgen dat de kammen, borstels én harken bij u worden thuisbezorgd. We hebben echter ook nog een gewone dierenwinkel in De Rijp, Noord-Holland, waar u vanzelfsprekend ook altijd welkom bent. Ook voor andere Beeztees producten bent u bij ons aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan een Beeztees hondenmand, Beeztees bench of een kattenkrabpaal.

Bij Huisdierenbazaar verkopen wij heel veel verschillende soorten hondenspullen en hondenvoer. Bekijk bijvoorbeeld onze pagina's over Flexi rollijnen eens, of de IDC Julius K9 tuigjes.

Beeztees vachtverzorging online

Beeztees assortiment