Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Blaasgruis kat

Katten kunnen nogal wat gezondheidsproblemen krijgen, zeker op oudere leeftijd. Een veelvoorkomende aandoening is Blaasgruis. Blaasgruis is een aandoening waarbij zich kristallen vormen in de blaas van de kat. Deze kristallen ontstaan in een geconcentreerde omgeving en de urine van katten is erg geconcentreerd. Bij katten op leeftijd is deze concentratie nog eens extra hoog. Vandaar dat blaasgruis zo vaak voorkomt bij katten. Hoe komt u erachter dat uw kat last heeft van blaasgruis? U ziet het aan de hoeveelheid urine tijdens het plassen. Ook zal uw kat misschien miauwen of een vreemde houding aannemen terwijl hij of zij op de kattenbak zit en waarschijnlijk zal hij of zij de pijnlijke plek proberen te likken. Als baasje merkt u het gauw genoeg wanneer uw huisdier pijn lijdt.

Voer voor blaasgruis

Omdat het zo’n veelvoorkomende aandoening is, is het ook eenvoudig geworden om weer van blaasgruis af te komen. Op Huisdierenbazaar.nl verkopen wij speciale kattenbrokken om de organen van katten goed hun werk te laten doen, waaronder de blaas. In deze voeding zitten urineverzurende stoffen die de concentratie van de urine laag houden en zo blaasgruis helpen voorkomen. Ook wanneer uw kat echter al aan blaasgruis lijdt kan helpt het om onmiddellijk op kattenvoer van Prins Vitalcare over te schakelen. Als het goed is zullen de symptomen na een tijdje verdwijnen en zal uw kat weer zonder pijn door zijn of haar leven kunnen gaan. Het kattenvoer van Prins Vitalcare is speciaal aangepast op de behoeftes van uw kat. Het maakt namelijk een groot verschil of uw kat jong is of al wat ouder, een binnenkat is of juist een buitenkat. De omgeving en leeftijd van een kat beïnvloeden zijn gezondheid natuurlijk op een andere manier.

Blaasgruis kat

Voer voor blaasgruis op Huisdierenbazaar.nl

Op Huisdierenbazaar.nl vindt u verschillende soorten kattenvoer en andere middelen voor het bevorderen van de gezondheid. Wij mogen zelfs dieetvoer verkopen dat u normaal gesproken bij de dierenarts moet aanschaffen. Omdat wij een webshop zijn kunt u alles wat u maar nodig heeft voor uw kat zonder moeite in huis halen. U hoeft de bank of uw bureaustoel niet eens meer te verlaten. Heeft u toch behoefte aan advies of hulp, dan kunt u altijd naar onze winkel in de Rijp in Noord-Holland toekomen. Maar ook via de website kunnen wij u op weg helpen. U kunt chatten met één van onze vele medewerkers. Dát is nu de service van Huisdierenbazaar.nl!

Voer voor blaasgruis op Huisdierenbazaar.nl