Canagan kattenvoer

Het Britse merk Canagan heeft een sterke reputatie als het om dierenvoeding gaat, en Canagan kattenvoer maakt die reputatie waar. Canagan laat zich inspireren door zowel de natuur, als door de geschiedenis die mens en dier samen hebben. Canagan kattenvoeding is dan ook perfect toegespitst op de behoeften van de huiskat en het leven dat die kat in de huiselijke omgeving heeft.

Canagan kattenvoeding

Canagan kattenvoeding

Zeker bij kattenvoer is een goede smaak en geur belangrijk, want katten zijn kieskeurige dieren die zich niet voor de gek laten houden. De dierlijke ingrediënten in Canagan kattenbrokken zullen wat dat betreft vast in goede aarde vallen, want Canagan kiest voor de beste vlees en vis: vrije uitloopkip, Schotse zalm, heerlijk wild… En dat in combinatie met de beste groenten, om ook voldoende vezels en antioxidanten te bieden. Denk bijvoorbeeld aan veenbes, zeewier en aardappel.

Ook het kattenvoer van Canagan is graanvrij kattenvoer en dus ook vrij van gluten. Net als bij honden merken we bij katten vaak een overgevoeligheid voor deze producten. Uiteraard wilt u uw kat alleen het beste geven, voeding zonder gluten en met volop vlees en vis is wat dat betreft precies wat uw kat verlangt. Eend, hert, konijn, haring, forel, verse kip: dat zijn maaltijden waar u kat naar uit zal kijken, en terecht, want dit is wat uw kat nodig heeft.

Canagan kat en mens

Canagan laat zich inspireren door de geschiedenis die kat en mens met elkaar delen. Die geschiedenis gaat ver terug, want katten en mensen zijn al vroeg met elkaar gaan optrekken. Katten trokken graag bij mensen in omdat de temperatuur in onze huizen goed is, en er altijd wel ongedierte aanwezig was; mensen hielden de kat graag omdat die het ongedierte bestreed. Katten zijn jagers, maar katten zijn zeker ook huiselijke dieren, die de regelmaat van het menselijke huishouden waarderen. Die geschiedenis vertaalt Canagan ook in het kattenvoer: regelmaat, voedzaam, en vlees!

Dat katten gek zijn op vlees- en vis is genoegzaam bekend. De eiwitten die in dierlijke producten zitten heeft de kat nodig om te kunnen functioneren. Het uitstekende zicht van de kat, de conditie, de lenigheid en de kracht om meters omhoog te springen: allemaal zaken waar een goed en regelmatig dieet vol vis en vlees voor nodig is. Daar zit Canagan kattenvoer dan ook vol mee.

Canagan kattenvoer online kopen

Het is gemakkelijk om dit goede kattenvoer online te kopen, onze webshop is er immers voor gemaakt. Bij Huisdierenbazaar.nl zorgen we ervoor dat we van dit merk altijd een voorraad hebben, want het is geliefd. Natuurlijk kunt u voor veel meer interessante producten bij ons terecht, klikt u maar eens rond door onze webwinkel, dan ziet u vanzelf waarmee u uw kat nog meer kunt verwennen dan met Canagan kattenvoer alleen!

Bekijkt u ook eens de informatie over onze andere merken kattenvoer, zoals CaroCroc kattenvoer, Casa-Fera kattenvoer of Prins kattenvoer.

Canagan kattenvoer