Carocroc dieetvoer

Baasjes van honden en katten willen dat hun geliefde, pluizige viervoeters een zo gezond en gelukkig mogelijk leven leiden. Eén van de meest belangrijke factoren die hieraan kan bijdragen is goed voer. Nu staat Huisdierenbazaar als dierenspeciaalzaak natuurlijk bekend om de kwaliteitsproducten voor huisdieren die zij verkoopt. Dat geldt ook voor ons dierenvoer. Of u nu op zoek bent naar regulier dierenvoer of speciaal dieetvoer, u kunt alle soorten voer bij ons in de webshop aanschaffen! Vind in de webshop onder andere Carocroc dieetvoer. Carocroc is er voor honden en katten van alle leeftijden. Het is een Hollands merk dat vrij goed bekend staat. Wat maakt het dieetvoer van dit merk echter zo bijzonder? Wij hebben alles voor u op een rijtje gezet.

Voedsel voor honden en katten met allergieën

Voordat we ingaan op de specificaties van Carocroc dieetvoer, is het misschien handig om uit te leggen wat dieetvoer nu eigenlijk is. Dat zal u op de lange termijn kunnen helpen om het dieetvoer te vinden dat aansluit op de behoeftes van uw hond of kat. Een allergie wordt veroorzaakt door bepaalde eiwitten (allergenen), die door het lichaam worden afgestoten. Waarom het lichaam deze allergenen afstoot is niet duidelijk. Een dergelijke heftige reactie kan opeens ontstaan, zelfs wanneer het allergenen betreft die bij het lichaam bekend zijn.

Veelvoorkomende allergieën bij honden en katten zijn gluten- of graanallergieën. Van nature hebben honden en katten deze voedingsstoffen helemaal niet nodig in hun dieet. Te veel ervan heeft alleen maar negatieve gevolgen. Helaas worden aan veel (vooral goedkope) soorten hondenvoer en kattenvoer een grote hoeveelheid granen en gluten toegevoegd. De granen zijn vaak bestanddelen uit de menselijke voedselindustrie, afvalstoffen of restjes. Waarom worden granen en gluten aan dierenvoeding toegevoegd, als ze niet bij het dieet van de carnivoor horen? Heel simpel: ze zijn goedkoop en vullen goed. Ze zorgen ook voor allerlei gezondheidsproblemen, mocht uw huisdier er intolerant tegen zijn. Denk aan maag- en darmklachten, maar ook huidklachten.

Door dierenartsen goedgekeurd dieetvoer

Om zoveel mogelijk gluten en granen in dierenvoer te vermijden, kunt u het beste voer kopen van goede, vooraanstaande merken als Prins. Het voer van dit merk is misschien iets prijziger, maar op de gezondheid van uw geliefde huisdier wilt u uiteraard niet bezuinigen. Heeft uw huisdier echter al een allergische reactie ontwikkeld voor een bepaalde voedingsstof, dan is het noodzaak zo snel mogelijk een afspraak te maken met uw dierenarts. Het is nog niet makkelijk om zelf te bepalen of uw huisdier een allergie heeft ontwikkeld, of dat hij of zij met een ander gezondheidsprobleem kampt. Symptomen als jeuk kunnen bijvoorbeeld ook veroorzaakt worden door vlooien. De dierenarts is de enige die u uitsluitsel kan bieden.

Heeft uw hond of kat een voedselallergie, dan zal de dierenarts u waarschijnlijk aanraden om hem of haar op dieetvoer te zetten. Maar er zijn zoveel soorten dieetvoer om uit te kiezen, dat u heel waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer ziet. Waarom kiest u dan niet voor een merk met een naam die staat voor betrouwbaarheid? Wie alleen al de webshop van Carocroc dierenvoer bezoekt, ziet dat dit merk zo Hollands is als maar zijn kan. Dat is ook te zien aan de verpakkingen van dit voer, waarin men Hollandse elementen als de molen herkent. Omdat Carocroc een Hollands merk is, is direct duidelijk waar de meeste ingrediënten die in zijn voer worden verwerkt, vandaan komen. Carocroc heeft twee lijnen: Premium en Super Premium. Het dieetvoer van Carocroc valt logischerwijze onder de lijn Super Premium.

Wat maakt Carocroc dieetvoer zo goed voor uw huisdier?

Het dieetvoer van Carocroc bestaat, net als het reguliere voeren, uit verschillende soorten voer die geschikt zijn voor specifieke soorten honden en katten. In welke verhouding bepaalde voedingsstoffen moeten worden toegediend is namelijk afhankelijk van unieke eigenschappen van uw huisdier zoals levensstijl, leeftijd, ras en gewichtsklasse. Daarom zijn er voerzakken voor ‘indoor’ katten en honden, die dus voornamelijk tijd binnen doorbrengen. Voor senioren en kittens/pups zijn er ook speciale voerzakken. U kunt zich voorstellen dat een kitten of pup veel energie verbruikt en daarom veel eiwitten nodig heeft, terwijl het voor een senior omgekeerd is. U kunt door de beschikbaarheid van dit ruime assortiment gemakkelijk het soort dieetvoer kiezen dat past bij uw hond of kat.

Carocroc heeft ervoor gezorgd dat zijn dieetvoer vol zit met natuurlijke ingrediënten. Denk daarbij aan bijvoorbeeld groente en fruit, waar de nodige vitamines en mineralen in zitten. Ook vlees mag echter niet ontbreken. Het is lastig om vers vlees in hondenbrokken en kattenbrokken te verwerken, vooral door het productieproces. De ingrediënten moeten worden samengeperst om brokken te vormen. Of het dieetvoer van Carocroc geschikt is voor uw huisdier, kunnen wij helaas niet voorspellen. Misschien moet u wel een aantal verschillende merken uitproberen voordat u het juiste dieetvoer vindt. Gelukkig verkoopt Huisdierenbazaar als online dierenspeciaalzaak dieetvoer van vele verschillende merken.

Carocroc dieetvoer bestellen via de webshop

Dieetvoer van Carocroc, waar anders zou u dat bestellen dan via de webshop van Huisdierenbazaar? Hier vindt u namelijk producten van de beste merken op het gebied van huisdieren voor goede prijzen. Vaak profiteert u ook nog eens van extra aanbiedingen. Zo hoeft u vaak geen verzendkosten te betalen. U kunt, mocht u dat liever willen, ook onze dierenwinkel in De Rijp in Noord-Holland bezoeken. Het assortiment in de winkel is veel beperkter dan in de webshop, maar u kunt onze medewerkers wel de nodige vragen stellen. U kunt ook live met ons chatten.

Zie ook: Carocroc kattenvoer en Carocroc hondenvoer.

Carocroc dieetvoer assortiment