Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Duvo+ hondensnacks

Misschien kent u het Belgische merk Duvo+ al van hun hondenkussens, hondenbenches en orthopedische hondenbedden. De kwaliteit van deze hondenartikelen ziet u ook terug in Duvo+ hondensnacks. Deze snacks zijn bedoeld als smakelijk tussendoortje voor uw hond. Bijvoorbeeld om hem te belonen voor zijn goede gedrag of gewoon omdat u vindt dat hij iets lekkers verdiend heeft. En het mooie is dat Duvo+ hondensnacks gemaakt zijn van goede, gezonde ingrediënten. Als u ervoor zorgt dat uw hond niet te veel van deze snacks snoept, zijn deze hondensnacks een uitstekende aanvulling op zijn dagelijkse maaltijd.

Hondensnacks voor een gelukkige hond

Als u het perfecte hondenvoer voor uw huisdier gevonden heeft, zijn honden dankbare eters. Ze zullen veel en graag van het voer eten dat u ze voorschotelt. Het kan dan onnodig lijken om hem hondensnoepjes of hondensnacks voor te schotelen, maar deze snacks hebben zo hun voordelen. Als mensen eten we eigenlijk alleen snacks voor de lekkere trek, maar zolang u gezonde hondensnacks aan uw hond geeft, kunnen deze snacks de levensstijl van uw hond ondersteunen. U kunt ze bijvoorbeeld gebruiken als beloningssnacks om hem goed gedrag aan te leren, maar als hij af en toe snackt blijft ook de spijsvertering van uw hond op gang. Bovendien wordt hij er gelukkiger van.

Wat hondensnacks gezond maakt zijn natuurlijk de ingrediënten. Goedkope hondensnacks zijn vaak alleen maar gericht op smaak. In plaats van natuurlijke bestanddelen worden de kosten gedrukt met kunstmatige geur- en smaakstoffen. Er is zeker een kans dat uw hond deze tussendoortjes lekker vindt, maar goed zijn ze niet voor hem. U kunt beter kiezen voor hondensnacks van merken die weten wat goed is voor dieren. Duvo+ is er daar een van. Alle producten van deze Belgische fabrikant zijn erop gericht dat uw hond een gelukkig leven leidt en dat u een goede band met uw huisdier heeft.

Eigenlijk geldt voor Duvo+ hondensnacks hetzelfde als snacks voor menselijke consumptie: uw hond mag ervan genieten, maar geef hem niet te veel hondensnoepjes. Hij heeft immers nog wel de goede stoffen nodig die in zijn hondenvoer zitten. Volgens Duvo+ zelf mag het dagelijkse menu van uw hond voor niet meer dan 20 procent uit hun hondensnacks bestaan. Sommige dierenartsen raden zelfs aan om een maximum van 10 procent aan te houden.

Duvo+ hondensnacks met vlees

De beste manier om hondensnacks met uitsluitend natuurlijke ingrediënten aantrekkelijk te maken voor honden is om gebruik te maken van bestanddelen die honden in de natuur ook eten. Zoals aan het gebit van uw hond wel te zien is, maakt vlees daar een belangrijk deel van uit. U vindt bij Huisdierenbazaar dan ook een ruim assortiment aan Duvo+ hondensnacks met vlees. Het aanbod aan Duvo+ hondensnacks met kippenvlees is groot, maar ook als uw hond gek is op lamsvlees, eendenvlees of vis is daar een verpakking met smakelijke Duvo+ hondensnacks bij te vinden.

Met deze smaken sluiten Duvo+ hondensnacks perfect aan op wat uw hond van nature lekker vindt. Uw hond zal u dankbaar zijn voor deze lekkere tussendoortjes. Vindt uw hond verschillende smaken vlees lekker? Dan kunt u ook verschillende soorten Duvo+ hondensnacks aan hem voeren. Gebruikt u ze als beloningssnacks, probeer dan wel zoveel mogelijk zijn favoriete smaak als laatste te geven. Als de hondensnoepjes steeds minder lekker worden, kan dat namelijk demotiverend werken en dat wilt u natuurlijk voorkomen als u hem goed gedrag probeert aan te leren.

Voor de meeste Duvo+ hondensnacks wordt gedroogd vlees gebruikt. Door het vlees te drogen wordt het minder vet en zitten er dus ook minder calorieën in. Ideaal als u uw hond iets lekkers wilt voeren, maar ook zijn gewicht op peil wilt houden.

Vegetarische Duvo+ hondensnacks

Het kan een goed idee zijn om uw hond vegetarische hondensnacks te geven. Honden die geen vlees lusten zijn zeldzaam, maar wel is het vaak zo dat er graan ingezet wordt als bindmiddel in hondensnacks. Goedkope hondensnacks zitten in veel gevallen zelfs vol graan. Niet iedere hond kan daar even goed tegen, temeer omdat graan voor honden vrij moeilijk af te breken en te verteren is. De Garden Bites van Duvo+ zijn dan een goede oplossing. Dit zijn graanvrije hondensnacks die voor maar liefst 55 procent uit zoete aardappel bestaan. Bovendien zijn Garden Bites hondensnacks goed voor het gebit van uw hond.

U ziet bij ons assortiment aan Garden Bites hondensnacks dus vooral veel hondensnacks terug die op kauwen gericht zijn. Dentasticks, kauwsnacks en botten: allemaal masseren ze het tandvlees van uw hond en reinigen ze spelenderwijs het gebit van uw hond. Zo wordt de kans op tandplak veel kleiner. Honden hebben hun tanden immers nodig om hun voer goed door te bijten, zeker als u hem hondenbrokken voorschotelt. Als u de kans op gebitsproblemen verkleint, wordt het leven van uw hond er dus beter van. Ook dit past goed bij de missie van Duvo+ om uw hond gelukkig te maken en op zijn plek te laten voelen in uw gezin.

Online Duvo+ hondensnacks kopen

Bij Huisdierenbazaar worden we enthousiast van hondensnacks die gemaakt zijn om uw hond zo gezond en gelukkig mogelijk te maken. De hondensnacks van Duvo+ passen daar perfect bij. We hebben daarom een breed assortiment aan Duvo+ hondensnacks met verschillende soorten vlees, maar ook hun vegetarische Garden Bites dragen bij aan een goed leven voor uw hond. U kunt deze hondensnacks bestellen in onze online dierenwinkel of een keer ons hele assortiment komen bekijken bij onze winkel in het Noord-Hollandse De Rijp.