Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

EBI (Europet Benina)

EBI staat voor Europet Benina International. Dit is een bedrijf dat producten voor katten en honden maakt. Op de site van Huisdierenbazaar vindt u onder de naam van EBI voornamelijk kattenkrabpalen, krabmeubels en krabtonnen voor katten. Ook de waakbordjes voor honden van D&D zijn van EBI. EBI produceert deze producten allemaal in eigen beheer en garandeert op die manier een hoge kwaliteit.

Het merk EBI

Europet Bernina International is een merk dat al bestaat sinds 1873 als groothandel, fabrikant en ontwerper van huisdierenproducten. Het gaat hier niet alleen om krabpalen, krabtonnen en krabmeubels, maar ook om andere producten voor honden en katten en zelfs aquaria. EBI is dus zeker geen nieuw merk in het veld en die ervaring is terug te zien in het ontwerp van hun producten. Alle huisdieraccessoires van EBI zijn mooi en ook nog eens heel fuctioneel.

De missie van EBI is om huisdierenproducten te maken die naadloos overvloeien in het interieur van de klant. Huisdieren zijn echt onderdeel van het gezin en hun spullen mogen dus ook best wel bij die van de rest van het gezin passen. Natuurlijk moeten die accessoires ook doen waar ze voor gemaakt zijn: uw huisdier vermaken! Als u dus voor een EBI krabpaal kiest, weet u zeker dat u een mooie en stevige krabpaal heeft die jaren mee zal gaan.

Krabpalen van EBI

Het assortiment krabmeubels, krabtonnen en krabpalen van EBI is uitgebreid en u heeft dan ook genoeg keuze wanneer u op onze site zoekt naar deze producten. De krabmeubels variëren van een simpele krabpaal zoals iedereen ze wel kent, tot paleisachtige meubels met zowel palen voor de katten om aan te krabben als plekjes om zich in te verstoppen.

EBI (Europet Benina)

EBI maakt krabmeubels met twee, drie en soms wel vier of vijf verdiepingen. Hier kan uw kat niet alleen zijn behoefte om te krabben kwijt, maar ook zijn drang naar avontuur of overzicht door omhoog te klimmen. Sommige krabmeubels bevatten ook kleine kattenspeeltjes, waar uw kat zijn jachtinstinct op kan botvieren.

Naast krabmeubels heeft EBI ook krabtonnen. Dit zijn tonnen die vanbuiten van een ruw materiaal gemaakt zijn, zodat de kat zijn nagels kan scherpen. Binnenin zitten een aantal plateaus waar uw kat in kan klimmen. Ook hier gaat het dus niet alleen om het krabben, maar ook om het ontdekken. In een krabton kan een kat zich bovendien lekker verstoppen als hij even geen zin heeft in aandacht, of als er teveel mensen in de buurt zijn. Ook bovenop de krabton is een lekker plekje om te zitten voor katten die houden van klimmen en springen. Een echt goedkope krabton zult u bij EBI niet snel vinden, maar bedenk wel dat een goede krabton eigenlijk ook al een kattenmandje is. Dat scheelt dus ook weer geld.

Europet Bernina design

EBI krabpalen zijn goed herkenbaar aan hun design. Een krabpaal van EBI is strak, grafisch en heeft een combinatie van ronde en hoekige vormen. Dit is in bijna al hun krabmeubels terug te zien. Door dit grafische design zien EBI krabpalen er mooi en modern uit en zullen ze in de meeste huizen goed staan. Er wordt duidelijk goed gelet op de combinatie van kleuren (meestal zwart, grijs, wit en bruin). Deze kleuren zijn opvallend genoeg om er mooi uit te zien, maar neutraal genoeg om nooit in de weg te zitten.

Europet Bernina doet dit overigens zeker niet per ongeluk. Hun ontwerpteam houdt scherp de wisselingen in trends van interieurdesign in de gaten. Zo kunnen ze ervoor zorgen dat hun producten altijd aansluiten op het interieur van de meeste klanten. Toch gaat het er bij het ontwerpen zeker niet alleen om dat de producten er mooi uitzien, maar vooral ook dat ze handig zijn in het gebruik.

Sommige krabpalen zijn voorzien van een tekst. Op de EBI krabplank staat bijvoorbeeld ‘Scratch’, wat vrij duidelijk laat zien waar de krabplank voor bedoelt is. Op een aantal van de EBI krabtonnen in ons assortiment is ook een tekst te vinden, zoals ‘Hôtel du Chats, depuis 1974’. Dit soort toevoegingen geven de designs van Europet Bernina net dat kleine beetje extra, waardoor ze er luxe uitzien. Dan is het natuurlijk wel hopen dat uw kat niet net die letters als favoriete krabplekje uitkiest!

EBI krabmeubels online kopen

De krabmeubels, krabpalen en krabtonnen van EBI zijn allemaal te vinden in de catalogus van Huisdierenbazaar. Deze kwalitatief hoogwaardige krabpalen hebben leuke, creatieve ontwerpen en gaan lang mee. Door het ruime aanbod kunt u zelf kijken welke krabpaal of krabmeubel het meest geschikt is voor uw huis. Heeft u weinig ruimte? Dan is een simpele krabpaal een prima oplossing. Heeft u juist een groter huis en vind u het geweldig om uw kat te zien spelen en ontdekken? Dan kunt u kiezen voor een van de grotere krabmeubels met een open ontwerp. Is uw kat wat schuw en verstopt hij zich graag voor bezoek? Dan is een krabton waarschijnlijk de beste optie.

EBI krabmeubels online kopen

Voor kleine huizen, of als u simpelweg weinig ruimte over heeft, is een krabpaal een prima oplossing. Mocht dat alsnog niet goed passen, kies dan voor een EBI krabplank. Deze kunt u gewoon aan de muur of aan een ander meubelstuk bevestigen. Dit neemt vaak nog minder ruimte in dan een kleine krabpaal. Een EBI krabpaal of krabplank is gemakkelijk neer te zetten en zal nooit in de weg staan.

Als u juist wat meer ruimte heeft en het geweldig vindt om uw katten te zien spelen en ontdekken, dan is een groter krabmeubel misschien een leuk idee. EBI krabmeubels zijn in alle soorten en maten te krijgen. Zeker voor mensen die een aparte kattenkamer hebben, is dit een leuke toevoeging. Grote krabpalen zijn uiteraard wel duurder dan een kleine krabplank.

Wie een meer schuwe kat heeft en hem graag een verstopplekje wil geven, heeft aan de EBI krabton een goede optie. Dit is zowel een krabplank, als een slaapplaats en een mooi holletje om in weg te kruipen als er bezoek komt.

Bent u nog nieuwsgierig naar andere merken voor huisdieren die wij verkopen? Kijk dan bijvoorbeeld eens op onze pagina over Prins dierenvoer Beeztees huisdierenproducten, Designed by Lotte huisdierenaccessoires, of PeeWee kattenbakken.