Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

EzyDog

Het merk EzyDog produceert hondenriemen, hondentuigen en andere handige accessoires voor de hond. Dat EzyDog zo'n bekende naam geworden is laat zien dat ze een goede kwaliteit leveren. EzyDog-riemen en -tuigen zijn degelijk en stevig en tegelijk innovatief. EzyDog ontwerpt de hondentuigen en riemen met veel zorg, zodat ze goed zitten en prettig zijn in gebruik.

EzyDog kwaliteit

Dat bij het kiezen van goede hondentuigen en hondenriemen kwaliteit doorslaggevend is begrijpen ze bij EzyDog maar al te goed. Baasjes willen het beste voor hun hond en daarom maakt EzyDog ook het beste. Op kwaliteit wordt niet beknibbeld. Goede materialen die lang meegaan en voor de hond prettig zijn om te dragen zijn de eerste voorwaarde voor goede hondenriemen en tuigjes, maar uiteraard komt er nog meer bij kijken.

EzyDog ontwerpt tuigen, riemen en accessoires voor honden en juist in die ontwerpen gaat het echte werk zitten: de verhoudingen moeten precies kloppen, de tuigjes moeten drukken daar waar dat zinvol is, maar mogen de hond gen pijn doen, ze moeten voor u makkelijk zijn in gebruik maar veilig blijven voor uw hond… EzyDog maakt hier steeds beredeneerde keuzes en kiest altijd voor comfort, veiligheid en slijtvastheid. Dat is de EzyDog-kwaliteit.

EzyDog kwaliteit

EzyDog accessoires

Behalve de bekende hondenriemen en hondentuigen heeft EzyDog ook verschillende handige accessoires te bieden, handige oplossingen met dezelfde vertrouwde EzyDog-kwaliteit. Zo maakt EzyDog bijvoorbeeld hondenautogordels, zodat u uw viervoeter veilig kunt vervoeren in de auto. Ook zwemvesten voor honden worden door EzyDog gemaakt, of handige hondenrugzakken. Met de EzyDog accessoires bereikt u nog meer comfort voor uw hond en voor uzelf.

EzyDog bestellen

Producten van EzyDog bestellen bij Huisdierenbazaar.nl is natuurlijk ook heel comfortabel: u hoeft alleen maar een bestelling te doen op onze website en wij regelen de rest. We hebben bij Huisdierenbazaar.nl een breed assortiment EzyDog-producten. Uiteraard hebben we behalve deze hondenriemen en hondentuigen nog meer handigs voor uw hond. Bekijk de verschillende categorieën in onze webshop om een indruk te krijgen van het brede assortiment van Huisdierenbazaar.nl! Naast de hondenriemen van EzyDog, verkopen wij ook veel andere goede merken, zoals de IDC Julius K9-hondentuigjes, de rollijnen van Flexi of, als uw hond het lopen zat is, de hondenbuggy's van InnoPet. Verder kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor hondenbrokken of ander hondenvoer.

EzyDog bestellen