Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Felisept

Katten hebben, net als mensen soms last van stress. Op de korte termijn is dat niet zo’n probleem, maar als die stress langere tijd aanhoudt, kan de kat er serieuze klachten van krijgen. Wat dat betreft verschillen ze niet zoveel van mensen. Voor katten bestaan de meeste stressvolle situaties eruit dat hun territorium geïnfiltreerd wordt. Bijvoorbeeld wanneer er een nieuw huisdier in huis komt. Ook een verandering van leefomgeving, of een tripje naar de dierenarts, waarbij ze in een reismand vervoerd worden, kan voor katten erg verontrustend zijn. Felisept is een merk dat zich buigt over het oplossen van deze stress.

Rustgevende geuren

De producten van Felisept hebben een vrij simpel concept: Kattenkruid. Kattenkruid is een plantensoort – een soort munt – waar katten van nature sterk op reageren, vandaar de naam. In de producten van Felisept wordt kattenkruid gebruikt om een geur te verspreiden door het huis, die een kalmerende werking heeft op katten. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond, dat katten door de geur die Felisept verspreid, binnen een paar dagen al veel rustiger zijn. Een ontspannen kat is niet alleen fijn voor de kat zelf, maar ook voor u. Katten die gestrest zijn, krabben namelijk meer en hebben soms last van urineverlies. Daarnaast reageren ze waarschijnlijk ook kattiger op uw aandacht.

Felisept

De producten van Felisept zijn dus, zeker als er net iets belangrijks is veranderd in de omgeving van uw kat, zeker geen overbodige luxe. De verschillende producten verspreiden de rustgevende geur op verschillende manieren. Zo kunt u zelf bepalen wat het handigst is. De halsband is bijvoorbeeld voordelig, als uw kat veel op pad is. Zo heeft hij de geur van kattenkruid altijd in de buurt. Als uw kat meer thuis zit, of als er net een nieuw huisdier bij is gekomen, is de home comfort set waarschijnlijk handiger. Deze steekt u gewoon in het stopcontact. De producten van Felisept gaan gemiddeld zo’n 30 dagen mee. Dat is meer dan genoeg tijd om een zichtbaar verschil te merken in het gedrag van de kat.

Felisept bij Huisdierenbazaar

De producten van Felisept zijn van hoge kwaliteit en dat is waar wij bij Huisdierenbazaar voor gaan. Het is daarom niet verwonderlijk dat dit merk in onze catalogus te vinden is. Klik op de afzonderlijke producten om extra informatie te vinden, of stel uw vragen bij onze klantenservice. Wij informeren u graag nog extra over ons assortiment.

Bekijk ook onze andere merken die kattenspullen maken, zoals het kattenbaksysteem van PeeWee, of de comfortabele mandjes van Scruffs. Ook voor kattenvoer zoals kattenbrokken of een mooie krabpaal (bijvoorbeeld van EBI) kunt u bij ons terecht.

Felisept bij Huisdierenbazaar