Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Flexi

Wandelen met de hond is, als het weer tenminste een beetje meewerkt, heel plezierig voor zowel hond als baas. Met de rollijnen van Flexi heeft uw hond ook in gebieden waar hij of zij aan de lijn hoort toch veel vrijheid, en tegelijk houdt u controle over de lengte van de rollijn. Flexi rollijnen zijn betrouwbaar en makkelijk te bedienen. Handig voor u, prettig voor de hond.

Flexi rollijnen

Flexi rollijnen bestaan uit een lange lijn, een afgesloten rolkastje en een handgreep waarmee u kunt bepalen hoe lang de lijn uit mag rollen. Als het nodig is kunt u de riem meteen laten inrollen, zodat u uw hond dicht bij u kunt houden. Zo heeft u dus zelf in de hand hoe ver uw hond kan weglopen. Als er bijvoorbeeld een andere hond passeert en u uw hond naast u wilt houden, dan kan dat gemakkelijk met het Flexi-mechanisme.

Flexi rollijnen zijn makkelijk schoon te houden. Als de lijn nat is geworden, kunt u die het beste laten drogen door de lijn uitgerold te bewaren. Flexi maakt producten van hoge kwaliteit die lang meegaan. Als er toch iets mis gaat, biedt Flexi een goede garantie en een vriendelijke service. Dit van origine Duitse merk staat voor degelijkheid en klanttevredenheid – net als Huisdierenbazaar dus!

Flexi rollijnen

Flexi Vario

Een speciale productlijn van Flexi is Flexi Vario. Hierbij gaat het om luxe rollijnen met handige toepassingen, zoals de mogelijkheid om meerdere lijnen aan één roller te bevestigen. Ook kunt u het handvat verstellen zodat het nog comfortabeler is om de Flexi-rollijn te bedienen. Uiteraard kunt u ook voor de luxe rollijnen van Flexi Vario bij Huisdierenbazaar terecht.

Flexi bestellen

Rollijnen van Flexi bestellen doet u door de rollijn van uw keuze te selecteren op de betreffende categoriepagina; zodra uw bestelling bij ons binnen is gaat het team van Huisdierenbazaar aan de slag om de Flexi riem zo snel mogelijk bij u te kunnen bezorgen. In de tussentijd kunt u natuurlijk 'ns verder kijken in onze webwinkel, wellicht hebben we meer interessants voor u en uw huisdier! U kunt ook de pagina's bekijken over andere merken die wij in de aanbieding hebben. Denk bijvoorbeeld aan de IDC Julius K9-hondentuigjes, of de riemen en tuigjes van EzyDog. Maar ook onze andere producten, zoals de hondenmanden van Napzzz of de hondensnacks van Braaaf zijn het bekijken waard. Natuurlijk voor hoogwaardig hondenvoer (hondenbrokken van bijvoorbeeld Prins, Smolke en andere merken) kunt u ook in onze webwinkel kijken.

Flexi bestellen