Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Goedkope krabton

U wilt een goedkope krabton aanschaffen, maar wel zeker weten dat deze van goede kwaliteit is? Dan bent u bij Huisdierenbazaar precies aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een uitgebreid assortiment aan leuke krabtonnen voor een goede prijs. Zo doet u uw kat en uzelf een plezier met een krabmeubel waar uw huisdier zijn nagels in kan zetten, maar waar hij ook even lekker de rust kan opzoeken als hij dat nodig heeft.

Wat is een krabton?

Een krabton is een soort uitgebreidere versie van een krabpaal of krabplank. Het is nodig om minstens een van deze producten in huis te zetten als u een kat heeft.

Katten zijn er namelijk van nature toe geneigd om regelmatig hun nagels ergens in te zetten. Dat is geen dwars kattengedrag: dit hebben zij nodig. Eigenlijk is het een soort onderhoud aan hun nagels.

Als katten ergens aan krabben, laat het botte laagje aan de buitenkant van hun nagels los en komt een scherpere nagel tevoorschijn. Een goed krabmeubel helpt uw kat daarbij. En u ook. Als zo’n krabhulp er niet is, gebruikt hij wat er voorhanden is en dat zouden ook uw meubels kunnen zijn.

Goedkope krabton

Afmetingen krabton

Omdat wij willen dat de krabton die u in onze webshop koopt aan alle wensen van uw kat voldoet, verkopen wij alleen de beste krabtonnen voor katten. Deze zijn gemaakt door de fabrikanten D&D, Beeztees en EBI. Het merendeel is cilindervormig, maar een aantal modellen van EBI is rechthoekig van vorm. De laagste krabton in ons assortiment is 70 centimeter en de hoogste is 1,20 meter. De meeste krabtonnen die wij verkopen hebben een dwarsdoorsnede van zo’n 40 centimeter, maar er zijn ook modellen met een doorsnede van 50 centimeter.

Voordelen van een krabton

In eerste instantie lijkt het misschien alsof een krabton in vergelijking met een krabplank of krabpaal veel ruimte in beslag neemt. Daar staat wel tegenover dat u met een mooie krabton in huis misschien geen kattenmand meer nodig heeft. Als de krabton comfortabel genoeg is, gaat uw kat daar wel gewoon in liggen als hij even lekker wil relaxen. Het kan zelfs voorkomen dat u bij ons een krabton vindt die goed bij uw interieur past.

Goedkope krabton online kopen

Voor de perfecte combinatie van vermaak en rust voor uw kat hoeft u niet te veel uit te geven. In onze webshop vindt u goedkope krabtonnen waar uw kat ongetwijfeld heel veel plezier aan gaat beleven. Als u de nieuwe krabton voor uw kat voor 16:00 bij ons bestelt, gaat hij normaal gesproken dezelfde dag nog met de post mee. Dat geldt ook voor veel van het kattenvoer, de kattenmanden, de halsbanden, de kattenvoerbakken en de middelen voor ontwormen en vlooienbestrijding die u bij ons kunt bestellen.

Goedkope krabton online kopen