Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

De voordelen van Science Plan™

Hill's

Bij Huisdierenbazaar verkopen wij geen Hill's dierenvoer meer. Als kwalitatief vergelijkbaar alternatief bieden wij Prins dierenvoeding aan, zowel Prins kattenvoer en Prins hondenvoer als Prins dieetvoer. Lees de specifieke pagina's voor meer informatie.

Voordeel 1: het biedt perfect gebalanceerde voeding U kunt er zeker van zijn dat u de juiste voeding geeft om uw huisdier gezond te houden. Dat komt doordat Science Plan™ de juiste combinatie van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten biedt, afgestemd op leeftijd, ras, grootte, gevoeligheid of speciale behoeften van uw huisdieren. Een teveel of een tekort aan bepaalde voedingsstoffen kan slecht zijn voor de gezondheid van uw huisdier. Veelvoorkomende aandoeningen kunnen verergeren of zelfs ontstaan als u uw huisdier een niet goed gebalanceerde voeding geeft.

Voordeel 2: het bevat klinisch bewezen antioxidanten We willen ervoor helpen te zorgen dat uw huisdier een gezond immuunsysteem behoudt. Dit is van vitaal belang om huisdieren in topconditie te houden. Daarom bevatten alle Science Plan™-producten een wetenschappelijk bewezen, superieure anti-oxidantenformule. Daarnaast beschermen anti-oxidanten de lichaamscellen tegen vrije radicalen die moleculen aanvallen en die verantwoordelijk zijn voor veroudering, weefselbeschadiging en eventuele ziekten. De normaal in het lichaam aanwezige verdediging door anti-oxidanten biedt wel enige bescherming. Maar door toevoeging van anti-oxidanten aan de voeding krijgt het lichaam een extra actieve beveiliging die de natuurlijke bescherming ondersteunt.

Voordeel 3: 100% tevredenheidsgarantie. Niet tevreden, geld terug Wij doen geen concessies op de kwaliteit van onze ingrediënten die we in onze producten verwerken, noch op het niveau van de wetenschappelijke deskundigheid die we daarbij inzetten. U kunt er absoluut zeker van zijn dat Hill's™ Science Plan de juiste voeding voor uw huisdier is. Deze voeding bevat de perfecte balans van de verschillende ingrediënten en de 50 voedingsstoffen om aan de individuele behoeften van uw huisdier te voldoen. Een optimale combinatie van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten resulteert in kattenvoer en hondenvoer dat zeer goed verteerbaar is en een hoge energiewaarde heeft. Hierdoor hoeft uw huisdier minder te eten en zal toch alles binnenkrijgen wat hij/zij nodig heeft. Daarom gaat een zak Hill's™ Science Plan™ langer mee dan u denkt. Elk Science Plan™-product heeft de geruststelling van onze 100% tevredenheidsgarantie. Niet tevreden, geld terug. U kunt Science Plan™ met een gerust hart aan uw huisdier voeren.