Er komen geen producten overeen met de selectie.

Hill's Prescription Diet

Hill’s heeft naam gemaakt als leverancier van dierenvoer van hoge kwaliteit. Hill’s is dan ook een producent die buitengewoon veel aandacht geeft aan het voer dat zij op de markt brengen. Hill’s staat bekend om zijn wetenschappelijke aanpak: de recepten worden op basis van uitgebreid onderzoek samengesteld en bij de preparatie van het voer wordt niets aan het toeval overgelaten. Iemand die zo nauwkeurig met voedingsstoffen omspringt vertrouw je natuurlijk ook de ontwikkeling van dieetvoer toe – en dieetvoer, dat is wat de lijn Hill’s Prescription Diet omvat.

Dieetvoer van Hill’s

Dieetvoer is een brede term, die zowel wordt gebruikt voor honden- of kattenvoer dat u uw huisdier kunt geven om af te vallen, of omdat uw hond bijvoorbeeld geen gluten verdraagt, als voor voeding die echt door de dierenarts wordt voorgeschreven. Dat laatste type dieetvoer vindt u niet zo snel bij de dierenwinkel, maar wel bij Huisdierenbazaar, en zoals het woordje “prescription” al verraadt is Hill’s Prescription Diet dierenvoer dat wordt voorgeschreven door de dierenarts.

Hill’s Prescription Diet is dus gespecialiseerd dieetvoer, toegespitst op specifieke klachten van uw kat of hond. Vaak heeft u dit voer al eens bij de dierenarts gekocht. Voor een nieuwe voorraad hoeft u nu dus niet meer zelf naar de dierenarts, u kunt Hill’s Prescription Diet voortaan ook online kopen in de uitgebreide webwinkel van Huisdierenbazaar. Zo helpen wij mee uw huisdier gezond te houden!

Dieetvoer van Hill’s

Hill’s Prescription Diet voor honden

Honden kunnen tijdens hun leven allerlei kwaaltjes ontwikkelen met betrekking tot hun spijsvertering, die vaak ook invloed hebben op hun huid. In bepaalde gevallen gaat het zelfs om aangeboren allergieën. Goed dieetvoer zorgt ervoor dat uw hond niet wordt blootgesteld aan de stoffen die deze kwalen veroorzaken. Daarom heeft Hill’s Prescription Diet hondenvoer een zuivere receptuur die allergische reacties nagenoeg uitsluit.

Hill’s Prescription Diet biedt uiteraard de noodzakelijke voedingsstoffen, maar letterlijk zonder meer. Hill’s gebruikt de techniek van hydrolyse, waarbij met behulp van water de verschillende voedingsstoffen in natuurlijk voer (bv. Kip) van elkaar gescheiden worden, en alleen de goede stoffen, die niet allergeen zijn, worden verwerkt in het uiteindelijke product. Zo heeft Hill’s de volledige controle over de kwaliteit van het Hill’s Prescription Diet hondenvoer.

Hill’s Prescription Diet hondenvoer is geen natuurlijk hondenvoer in de zuivere zin van het woord: het is juist laboratoriumvoer, door uitgekiende selectie tot stand gekomen. Vanzelfsprekend wel met uitsluitend natuurlijke ingredienten.  Toch hebben deze hondenbrokken veel voordelen met natuurlijk voer gemeen: er zitten geen onnodige bestanddelen in, geen goedkope opvulling die eigenlijk ongezond is, het bestaat enkel en alleen uit het noodzakelijke. Dat is voor een hond die gevoelig is voor wat ‘ie eet het beste wat er is.

Hill’s Prescription Diet voor katten

Hill’s Prescription Diet kattenvoer wordt door Hill’s met het woord feline aangeduid, afgeleid van feles, het Latijnse woord voor kat (de hondenlijn heet om dezelfde reden canine, uit canis, hond). Ook uit de naamgeving blijkt de wetenschappelijke achtergrond van deze kattenbrokken van hoge kwaliteit.

Hill’s Prescription Diet kattenvoer is dan ook een puur voer dat op basis van wetenschappelijke kennis en de praktijk van het laboratorium is samengesteld. Dat klinkt droger dan het is: de wetenschappers van Hill’s hebben zeker wel aandacht besteed aan de goede, verse smaak van het voer, omdat katten het anders eenvoudigweg niet eten. De wetenschap moet natuurlijk wel rekening blijven houden met het karakter van de kat!

Het kattenvoer uit de dieetlijn van Hill’s bevat alleen noodzakelijke vetten en eiwitten, maar de samenstellers hebben er ook voor gezorgd dat dit voer iets extra’s levert aan uw kat, zodat de vacht goed gevoed wordt en uw kat de juiste vetzuren en anti-oxidanten binnenkrijgt. Uw dierenarts kan u natuurlijk meer vertellen over de rol die dit voer zal hebben in de genezing en/of verzorging van uw kat.

Hill’s Prescription Diet bij Huisdierenbazaar

Het is allerminst vanzelfsprekend dat u de dieetvoeding uit de lijn Hill’s Prescription Diet bij de Huisdierenbazaar kunt kopen. Normaliter is de verkoop van dit bijzondere voer voorbehouden aan dierenartsen. Dat wij het toch verkopen zien we als een eer, maar we hebben daar natuurlijk ook wel wat voor moeten doen. Hill’s werkt alleen samen met partners waarvan zij zeker weten dat die met dezelfde zorgvuldigheid met hun producten omgaan als Hill’s zelf. En dat doet Huisdierenbazaar.

Hill's Prescrition Diet is misschien wel het meest bijzondere, maar zeker niet het enige dieetvoer dat wij verkopen. Lees bijvoorbeeld eens onze pagina's over Prins (Prins hondenvoer en Prins kattenvoer).

Hill’s Prescription Diet bij Huisdierenbazaar

Het voorschrijven van dieetvoer is natuurlijk een taak van de dierenarts. Voor professioneel advies over de gezondheid van uw hond of kat moet u zich dan ook te allen tijde tot uw dierenarts wenden. Hill’s Prescription Diet kan door uw dierenarts voorgeschreven worden en u kunt het dan ook bij uw dierenarts of dierenapotheek kopen, maar nog gemakkelijker online – en dat gemak, dát is dan weer de taak van de Huisdierenbazaar.