Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Hobby First hondenvoer

Natuurlijk hondenvoer is een goede keuze als u zeker wilt zijn dat uw hond geen toevoegingen binnen krijgt die eigenlijk helemaal niet goed voor hem zijn. Hobby First hondenvoer bestaat uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten. En niet alleen dat; de mensen achter Hobby First Canex hondenvoer doen hun best om voor iedere zak hondenvoer de beste bestanddelen te vinden die er zijn. Zo kan Hobby First blijven garanderen dat uw hond het hondenvoer lekker vindt en goed kan verteren.

Over Hobby First Canex hondenvoer

Voor het Belgische bedrijf Hobby First is hondenvoer een vrij nieuw onderdeel van het assortiment, maar Canex hondenvoer heeft een lange geschiedenis in gezond hondenvoer. Tot voor kort werd Canex hondenvoer gemaakt door het bedrijf Canex Dynamic. Het motto van Canex Dynamic was “gezonde voeding, gezonde hond”. Het spreekt dus voor zich dat de makers van het voer veel aandacht besteedden aan de samenstelling van hun hondenvoer. In de praktijk houdt dat in dat Hobby First Canex hondenvoer vol dierlijke ingrediënten zit, zoals vers vlees en dierlijke eiwitten, zodat uw hond de stoffen binnenkrijgt die hij in de natuur ook binnen zou krijgen.

Onlangs is Canex Dynamic samengegaan met Hobby First. Hobby First heeft al bijna twee eeuwen ervaring met gezond voedsel voor dieren. Het bedrijf startte namelijk in 1840 als klein familiebedrijf dat veevoer voor kippen produceerde. Binnen korte tijd had het veevoer van Hobby First een uitstekende reputatie. Dat komt doordat alleen de beste beschikbare granen in het voer van Hobby First terecht kwamen. Kippen die dit voer aten bleken van uitstekende gezondheid te zijn en daarom groeide het bedrijf snel uit tot een grote naam op het gebied van dierenvoeding. Tegenwoordig heeft Hobby First naast veevoer ook voer voor bijna alle hobby- en gezelschapsdieren in de aanbieding.

Bij de productie van Hobby First Canex hondenvoer is het welzijn van uw hond de belangrijkste factor. Voor iedere levensfase van uw hond is er Hobby First Canex voer dat precies bij zijn voedsel- en energiebehoefte past. Het hondenvoer zit vol makkelijk verteerbare eiwitten en omega 3- en omega 6-vetzuren. Voor honden met een tarweglutenallergie hebben we zelfs graanvrij hondenvoer en hypoallergeen hondenvoer van het merk in het assortiment.

Kan mijn hond makkelijk overstappen van Canex Dynamic naar Hobby First Canex?

At uw hond al Canex Dynamic hondenvoer? Hoewel honden minder kritisch over hun voer zijn dan katten, vragen veel hondenbezitters ons of ze zomaar van Canex Dynamic hondenvoer naar Hobby First Canex hondenvoer over kunnen stappen. Volgens Hobby First zelf heeft de producent bij het samengaan van de gelegenheid gebruik gemaakt om opnieuw op zoek te gaan naar de beste beschikbare bronnen voor de ingrediënten in hun hondenvoeding. Het kan dus zijn dat er minimale verschillen zijn tussen het oude Canex hondenvoer en Hobby First Canex hondenvoer. De bestaande smaken zijn echter gebleven en ook ondersteunen de hondenbrokken nog steeds de gezondheid van uw huisdier.

Wel kan het zo zijn dat bepaalde soorten hondenvoer een andere naam gekregen hebben. Hobby First vindt een goede communicatie belangrijk en heeft de namen van zijn soorten hondenvoer daarom proberen te verduidelijken. Canex Puppy-Junior F&R heet tegenwoordig Puppy Junior High In Fish & Rice en Canex Senior Light draagt tegenwoordig de naam Senior Brocks. Hobby First hondenvoer voor grote hondenrassen herkent u aan de toevoeging “Maxi”.

De smaken van het oude Canex hondenvoer heeft Hobby First zoveel mogelijk geprobeerd in stand te houden. Genoot uw hond eerder van de kip, kalkoen, zalm, eend of lam in het hondenvoer van Canex? Dan zal het soortgelijke hondenvoer van Hobby First hem ook in de smaak vallen.

Welk Hobby First hondenvoer is geschikt voor honden met gezondheidsproblemen?

Heeft uw hond last van allergieën of andere gezondheidsproblemen? Ook dan kunt u op Hobby First vertrouwen. Net als hun voorgangers bij Canex zijn alle Fish & Rice producten van Hobby First hypoallergene hondenvoeding. Dit hondenvoer biedt ondersteuning voor honden die problemen hebben met hun spijsvertering of last hebben van een gevoelige vacht en huid. Hobby First Puppy-Junior Grainfree, Adult Grainfree en Adult Weight Control zijn graanvrij hondenvoer voor verschillende fasen van het leven van uw hond. Ideaal voor honden met een granenallergie. In plaats daarvan bestaat dit hondenvoer uit gezonde groenten en vooral veel vers vlees.

Als uw hond last van overgewicht heeft of van een ras is dat een verhoogd risico op overgewicht heeft, raden we u aan om hem Hobby First Adult Weight Control voor te schotelen. Dit is nieuw hondenvoer in de Canex-lijn en bevat eend en kalkoen als smaakmakers. Hobby First Adult Weight Control heeft een lager caloriegehalte dan al het andere Hobby First hondenvoer, maar zal uw huisdier net zo lekker smaken.

Hobby First hondenvoer online kopen

Als hondenbaasje wilt u natuurlijk altijd het beste voor uw hond. Goed hondenvoer dat de gezondheid van uw hond ondersteunt is daar een belangrijk onderdeel van. Daar kunt u op vertrouwen als u Hobby First hondenvoer aan uw hond geeft. Hobby First wil dat zijn hondenvoer alleen ingrediënten bevat die gezond zijn voor uw huisdier. Dat betekent dat Hobby First hondenvoer vol met natuurlijke bestanddelen zit en geen kunstmatige kleur-, geur- of smaakstoffen bevat. Hobby First levert topkwaliteit hondenvoer voor een gunstige prijs.

Huisdierenbazaar is een online dierenwinkel waar u onder meer terecht kunt voor het gezonde, natuurlijke hondenvoer van Hobby First. Daarnaast hebben we een ruim assortiment aan hondenmanden, voerbakken, halsbanden, hondenspeeltjes, hondensnacks en botten. U kunt al deze producten ook eens in het echt komen bekijken in onze dierenwinkel in het Noord-Hollandse De Rijp.