Benches en kennels

Honden lopen graag rond. Ze zijn enorm nieuwsgierig en enthousiast en snuffelen overal aan. Meestal is dat een hele leuk eigenschap aan uw viervoeter, maar af en toe is die gezellige hondenneus even niet gewenst. Bij Huisdierenbazaar verkopen wij daarom benches en kennels. Hier kunt u uw hond in vastzetten als u bezoek hebt dat bang is voor honden, als u de hond wil straffen of gewoon als het bedtijd is. Benches zijn voor honden en voor baasjes ontzettend handig en ook nog gebruiksvriendelijk.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Een bench of kennel gebruiken

Een bench ziet er een beetje uit als een kooi of gevangenis. Het lijkt daarom voor sommige mensen zielig om hun hond erin te stoppen. Dit is echter niet zo. Sterker nog, de meeste honden zien hun bench als een veilige plek! Een bench of kennel is op heel veel momenten handig. Als u bijvoorbeeld een puppy heeft, die graag overal op kauwt, kunt u de puppy in de bench stoppen als u even weg moet. Een bench is ook heel geschikt als slaapplaats voor de hond. Zo heeft u geen hondenkussen of hondenmand meer nodig.

Het is handig een hond al van jongs af aan aan te leren dat het niet erg is om in de bench te zijn. Dit wordt ook wel benchtraining genoemd. Een makkelijke manier om dit te doen is door bijvoorbeeld hondensnoepjes in de bench achter te laten, zodat het voor de hond steeds aantrekkelijker wordt om even in de bench te kijken. Wie weet ligt er wel weer wat. Ook kunt u hondenspeeltjes in de bench gooien of ervoor zorgen dat het de plek wordt waar uw puppy kan uitrusten na een lange wandeling. Zo wordt de bench vanzelf een fijne en veilige plaats, waar de hond graag is.

Benches en kennels bij Huisdierenbazaar

Bij Huisdierenbazaar verkopen wij heel veel spullen voor honden en andere huisdieren, zoals speelgoed, hondenvoer en verzorgingsproducten voor honden. Natuurlijk kunt u bij ons dan ook hondenbenches kopen. Wij hebben een uitgebreid assortiment voor honden van verschillende groottes. Al onze benches zijn Beeztees benches, dus van de kwaliteit kunt u zeker zijn. Zorg er altijd voor dat uw hond in de bench net kan staan en zich gemakkelijk kan omdraaien. Als u vragen heeft over onze benches of andere producten, kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Wij adviseren u graag in uw keuze, zoals u van een goede dierenspeciaalzaak verwacht. Uiteindelijk willen we allemaal wat het beste is voor uw huisdier.