Bench benodigdheden

Heel veel hondeneigenaren zullen thuis een bench hebben staan. Het is een ontzettend handig voorwerp om even de hond in vast te zetten. Als er bezoek komt dat bang is voor honden, bijvoorbeeld, of gewoon ‘s nachts, als het niet handig is dat de hond door het hele huis loopt. Honden zullen de bench vaak als een comfortabele en veilige plek zien en zeker niet als een gevangenis. Toch kan het vaak nog wel zo overkomen voor mensen. Het is immers een kooi met tralies. Op onze webshop kunt u echter alle spullen kopen om van de bench een comfortabele hondenmand te maken. Zo hoeft u niet bang te zijn dat uw hond zielig is op zijn plekje.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Benodigdheden voor de bench

Er bestaan verschillende producten die het verblijf van uw hond in de bench aangenamer kunnen maken. Uiteraard hebben wij matrassen, die op de bodem van de bench kunnen liggen. Zo ligt uw hond lekker zacht en is de bench een perfecte plek om in te slapen. Als uw hond een goed kussen in de bench heeft liggen, zal hij niet eens meer een hondenmand nodig hebben. Op onze pagina met benchkussens vind u nog meer matrassen voor in de bench.

Naast kussens hebben wij ook nog hoezen, voor over de bench. Deze zijn niet alleen bedoeld om de bench er leuker uit te laten zien, maar vooral om prikkels van buiten tegen te houden. Als u een hond heeft die bijvoorbeeld bang is voor onweer, of voor vuurwerk, dan is zo’n hoes heel handig. De zijkanten van de hoes kunnen opgerold worden, zodat de hond normaal gesproken gewoon naar buiten kan kijken. Wanneer er een hoop herrie of gedoe om de hond heen is, kunt u de zijkanten naar beneden rollen, om uw hond wat rust te gunnen. Deze hoezen zijn uiteraard in verschillende maten te koop.

Bench benodigdheden bij Huisdierenbazaar

In onze catalogus vindt u nog allerhande andere hulpmiddelen voor de bench, zoals rubberen voetjes of een scheidingsluikje. Al deze producten zijn snel en eenvoudig te bestellen via onze webshop. Bezorging gebeurt in de meeste gevallen binnen 2 werkdagen al. Mocht u de accessoires tegelijk met een nieuwe bench bestellen, dan is de bezorging gratis. Deze is namelijk altijd gratis boven de €49,-. Heeft u nog vragen? Ga dan gerust even naar onze klantenservice. Wij adviseren u graag bij uw keuze.

Kijkt u vooral verder in de catalogus van onze online dierenwinkel en ontdek onze andere producten, zoals hondenvoer en hondenspeelgoed!