Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie
Filteren
Kleding
  • Hondenjassen
Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.

Hondentruien

Als mensen het koud krijgen in de winter, trekken ze een dikke trui aan. Vaak wordt gedacht dat dieren het in de winter gewoon redden met hun dikke vacht, maar bij honden is dat lang niet altijd zo. Er zijn een hoop hondenrassen in Nederland die oorspronkelijk uit warmere delen van de wereld komen of die speciaal gefokt zijn op hun dunne vacht, omdat mensen dat mooi vinden. Deze hondenrassen krijgen het in de winter wel degelijk flink koud. Het is daarom voor baasjes van een hond met een dunne vacht zeker geen overbodige luxe om een lekkere warme trui voor hun viervoeter te kopen.

Lees verder
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Truien voor honden

Gelukkig voor de honden met dunne vacht, bestaan er truien die speciaal voor honden ontworpen zijn. Deze passen mooi om hun borst en rug heen en hebben geen mouwen, zodat hun pootjes nog gewoon vrij kunnen bewegen. De truien hebben niet alleen als voordeel dat ze lekker warm zijn, maar ze zien er ook nog eens heel leuk uit. Het is toch een ontzettend vrolijk gezicht om een hondje met een geruiten truitje te zien? Verder zijn deze truien speciaal ontworpen om makkelijk aan te kunnen trekken. Uw hond hoeft niet minutenlang stil te zitten. Via simpele drukknoopjes gaat deze trui gemakkelijk aan – en ook weer uit.

De maten die bij onze hondentruien aangegeven staan, staan voor de lengte van de trui. Om erachter te komen welke maat uw hond nodig heeft, zult u dus zijn rug op moeten meten. De rug van uw hond meet u van het einde van de nek tot het begin van de staart. Natuurlijk gaat het bij een hondentrui niet alleen om de lengte, maar ook om de omvang van uw hond. Als u een breed gebouwde hond heeft, is het verstandig om een grotere maat te kopen. Heeft u juist een erg slanke hond, dan is een maatje kleiner aanbevolen.

Hondentruien bij Huisdierenbazaar

Bij Huisdierenbazaar verkopen wij hondentruien in verschillende maten. Zo zit er voor elke hond wel een passende trui bij. Onze truien zijn van duurzaam materiaal en zitten lekker warm. Ook kunnen ze gewoon in de wasmachine, wat voor het schoonmaken natuurlijk wel zo makkelijk is. Onze hondentruien kunt u gewoon bestellen via onze webshop, maar als u ze liever in het echt ziet hangen, bent u ook van harte welkom in onze dierenspeciaalzaak in De Rijp in Noord Holland. In onze winkel en op onze webshop hebben wij een uitgebreid assortiment aan hondenspullen. Naast truien verkopen wij bijvoorbeeld ook hondenvoer, speelgoed en halsbanden voor uw hond.