Lifestyle

De vraag of iemand een honden- of een kattenmens is, is tegenwoordig een heel normale vraag. Hoewel wij bij Huisdierenbazaar natuurlijk wel weten dat er genoeg mensen zijn die van beide houden, zegt het toch wel iets dat mensen die vraag stellen. Blijkbaar zijn er een hoop mensen die een sterkte voorkeur hebben voor honden of voor katten. Echte hondenmensen vinden het vaak niet alleen leuk om hun hond helemaal te vertroetelen, maar houden ook van accessoires met afbeeldingen van honden erop, of hondenpootjes. Speciaal voor die hondenmensen, hebben wij onze afdeling met lifestyle-producten. Mocht u nou een kattenmens zijn en verdwaald zijn geraakt tussen onze hondenproducten: kijk dan vooral ook bij lifestyle voor katten.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Het goede leven voor u en uw hond

Onze lifestyle-producten zijn eigenlijk op te delen in twee categorieën: producten voor u en producten voor uw hond. Onder de producten voor uw hond valt bijvoorbeeld ons hondenbadje, waar uw hond even lekker in kan afkoelen op een warme dag. Dit badje is speciaal ontworpen zodat het niet kapot gaat aan de nagels van uw hond. Hij kan hier dus veilig in zitten zonder dat het gaat lekken. Ook onze koelmat is een nuttig accessoire om te hebben op een warme dag. Deze koelmat kan gebruikt worden in huis, maar is ook heel nuttig voor bijvoorbeeld in de auto.

Aan de andere kant hebben we dan de producten die voor u zijn. Het gaat hier echt om voorwerpen met leuke afbeeldingen van honden of hondenpootjes erop. Neem onze deurmat met een hond en een kat erop en ‘welcome home’ (Ook geschikt voor mensen die niet willen kiezen tussen honden en katten!). Met deze accessoires kunt u iedereen die bij u in huis komt meteen laten zien dat er huisdieren rondlopen. Het ‘Beware of the dog’-bordje kan een nuttige waarschuwing zijn voor mensen die bang zijn voor honden.

Lifestyle bij Huisdierenbazaar

Lifestyle-producten zijn extra’tjes. Het zijn accessoires. Maar accessoires zijn in veel gevallen precies datgene dat een huis tot een thuis maakt. Trakteer uzelf daarom ook eens op zo’n leuke opbergmand, waarschuwingsbordje of deurmat. Daarbij zijn deze producten misschien niet het meest essentiële voor een hondenbezitter, maar dat maakt ze zeker niet nutteloos. Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan dus heel lang mee. Als u dus toch al op zoek bent naar een opbergmand, waarom dan geen mand van Huisdierenbazaar? Uiteraard verkopen wij ook essentiële producten voor het verzorgen van uw hond, zoals hondenmanden, hondenvoer of benches. Wij willen graag het beste voor uw hond, maar ook het beste voor u en kiezen onze producten daar dan ook zeker op uit.