Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie
Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.

Dogmate

Voor hondenluiken van hoge kwaliteit kunt u terecht bij Huisdierenbazaar. Wij verkopen hondenluiken van Dogmate. Deze luiken zijn te koop in verschillende maten. Zo is er voor elke hond een geschikt luik. Door de goede sluitingen hoeft u niet bang te zijn dat andere honden of ongenode gasten ook gebruik maken van uw hondenluikje.

Lees verder
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Meer over Dogmate

Iedereen kent wel het kattenluikje, maar een hondenluik is misschien wat minder bekend. Honden gaan ook meestal alleen naar buiten aan de lijn, terwijl katten vaker in hun eentje op onderzoek uitgaan. Toch kan een hondenluik ook heel erg handig zijn, als u bijvoorbeeld een grote tuin heeft waar de honden vrij in rond mogen lopen, of zelfs binnenshuis, om de deuren dicht te kunnen doen zonder de hond buiten te hoeven sluiten. De Dogmate hondenluikjes kunnen op slot, wat wel zo’n veilig gevoel geeft.

Het installeren van een Dogmate hondenluik is even wat werk. Om een hondenluik in de deur te bouwen, moet er natuurlijk een gat in de deur komen en afhankelijk van het soort deur dat u heeft kan dat makkelijker of minder makkelijk gaan. Misschien houdt u zelf van klussen en vindt u het helemaal niet erg om zo’n taak op te pakken. Anders is het natuurlijk altijd een optie om een handig familielid, vriend of kennis op te trommelen om het klusje over te nemen. Ook aannemers kunnen een hondenluik vaak snel installeren. Nadeel daarvan is dat het geld kost.

Dogmate hondenluik kopen

Dogmate hondenluiken zijn te koop in drie maten, zoals u hierboven kunt zien. Dat is handig, want verschillende honden hebben verschillende luiken nodig. Als u een hele grote hond heeft, is het natuurlijk logisch om een groot hondenluik te kopen. Voor een kleine hond is een klein hondenluik juist veel handiger. Dit kost niet alleen minder moeite om te installeren, maar zal ook beter zijn voor de isolatie van uw huis. Een goed hondenluik zoals die van Dogmate zal namelijk niet snel tochten, maar toch isoleert een hondenluik natuurlijk minder goed dan een normale deur.

Een hondenluik kopen kan gemakkelijk online via onze webwinkel. Bij Huisdierenbazaar proberen we alles te verkopen waar honden, katten en andere huisdieren behoefte aan hebben en daar vallen ook zeker hondenluiken onder. Bij Huisdierenbazaar bieden we graag goede merken aan zoals Dogmate. Op die manier waarborgen we de kwaliteit van onze producten. Naast hondenluiken verkopen we heel veel andere producten zoals hondenvoer, hondenkoekjes, looplijnen en zelfs hondenfietskarren en hondenbuggy’s. Bekijk snel onze catalogus. We weten bijna zeker dat u wel iets vindt dat u of uw hond kan gebruiken.

Heeft u nog vragen over Huisdierenbazaar of over onze producten? U mag altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder!