Kauwsnacks van buffelhuid

Voor honden is het belangrijk om snacks te hebben waar ze op kunnen kauwen. Honden stammen natuurlijk af van wolven, voor wie het verslinden van vlees én botten het belangrijkste onderdeel van hun dieet is. Voor honden is het kauwen op botten en ander taai voedsel een manier van tanden poetsen. Door het kauwen komt het tandplak los en ontstaat er geen tandsteen. Maar waarom dan kauwsnacks van buffelhuid? Buffelhuid is erg taai en gaat daarom als kauwsnack lang mee. De hond moet er echt goed op kauwen. De smaak van buffelhuid is bijzonder. Sommige honden zijn er gek op, andere juist weer wat minder.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Kauwsnacks van buffelhuid

Voor honden die lang en geduldig kunnen kauwen zijn kauwsnacks van buffelhuid een goede keuze. Dit geduld is belangrijk, omdat buffelhuid voor de honden wel door te bijten is. Een ongeduldige hond zou te grote stukken door kunnen slikken, die vervolgens bijna niet te verteren zijn. Let daarom wel goed op. Het beste is om buffelhuid aan puppy’s te geven. Deze kunnen dan wennen aan het geduldige kauwen. Oude honden, die hier moeite mee hebben, zijn er vaak gewoon niet aan gewend.

De meeste van onze snacks van buffelhuid zijn omwikkeld met vlees van bijvoorbeeld eend of kip. Hierdoor wordt de smaak voor de hond onweerstaanbaar en zal hij met veel plezier zijn tanden schoon knagen. Buffelhuidsnacks zijn voor het grootste deel gemaakt van natuurlijk materiaal en zijn daarom beter voor uw hond dan plastic kauwspeeltjes. Let er wel op dat de snack de juiste grootte heeft; als de snack te klein is kan het zijn dat de hond hem doorslikt en misschien verstikt raakt. Hoewel een te grote snack natuurlijk een ontzettend komisch gezicht is, is ook dat meestal niet wenselijk.

Buffelhuid bij Huisdierenbazaar

Bij al onze producten staan de afmetingen vermeld, zodat u de juiste keuze kan maken. Ook zijn er verschillende smaken te krijgen en kunt u dus de favoriete smaak van uw hond uitkiezen. De producten van Huisdierenbazaar worden secuur op kwaliteit uitgekozen en zijn daarom altijd een veilige en gezonde keuze. Het online bestellen van onze producten is ook heel eenvoudig en in de meeste gevallen heeft u binnen een paar dagen de producten al in huis.

Zoekt u nog iets anders voor uw hond, zoals een hondenmand, hondenriem, hondenfietskar of hondenvoer? Kijk in onze online dierenwinkel en u vindt wat u zoekt!