Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie
Filteren
Snacks en botten
  • Kauwsnacks van buffelhuid
  • Munchy
  • Kauwsnacks gedroogd
  • Gevulde botten
  • Kauwsnacks gerookt
  • Beloningsnacks
  • Graanvrij
  • Dentasticks
Prijs
Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.

Munchy

Munchy staafjes zijn snoepjes voor de hond, die erg geschikt zijn om als beloning aan uw hond te geven. Deze staafjes zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zijn door hun smaak heel aantrekkelijk voor uw hond. De staafjes kunnen als geheel gegeven worden als traktatie voor uw huisdier, maar zijn ook makkelijk te breken. Ze kunnen dus ook aan kleinere honden gegeven worden, in kleinere stukjes. De munchy staafjes zijn geschikt voor alle hondenrassen en ook voor honden van alle leeftijden. Ze zitten per 100 verpakt in hygiënisch plastic.

Lees verder

2 producten

Toon
per pagina
Beeztees puppy melamine voorraadbus Blauw
€ 21,49
Voor 17.30 uur besteld, vandaag verzonden MA t/m VR. (DHL)
Beeztees Thai munchystaafjes rood 100 stuks
€ 5,39
Voor 17.30 uur besteld, vandaag verzonden MA t/m VR. (DHL)

Meer over onze Munchy

U heeft vast wel eens geprobeerd om uw hond een kunstje te leren, of misschien gewoon stil te laten zitten. Daarbij merkt u dan ook, dat honden veel sneller leren als ze beloond worden voor hun goede gedrag. Als beloning worden vaak hondensnoepjes gebruikt. Munchy staafjes zijn staafvormige hondensnoepjes die een lekkere smaak hebben, zodat uw hond maar al te graag naar uw opdrachten wil luisteren.

Hoewel munchy staafjes van natuurlijke en goedgekeurde ingrediënten gemaakt zijn, bevatten ze weinig voedingsstoffen. Deze snacks zijn dus echt bedoeld als snoepjes of als beloning en kunnen in geen geval het normale hondenvoer vervangen. Wel zijn ze gemaakt van materialen die volledig verteerbaar zijn voor uw hond. Ze mogen niet aan herkauwers gegeven worden, deze kunnen niet goed tegen sommige ingrediënten. De snoepjes zijn dus veiliger dan bijvoorbeeld kauwsnacks, als u geen tijd heeft uw hond constant in de gaten te houden. Uw huisdier zal zich niet snel verslikken in deze traktatie. Honden zijn dol op de smaak van de munchies en zullen dan ook graag hun best doen om er meer te krijgen. Goed verstoppen dus!

Munchy op Huisdierenbazaar.nl

Op Huisdierenbazaar.nl verkopen wij munchy staafjes van hoge kwaliteit. Deze zijn in Thailand gemaakt en verpakt onder beschermde omstandigheden. U kunt er dus zeker van zijn dat de snoepjes niet schadelijk zijn voor uw hond. Deze munchy staafjes zijn geschikt voor elk hondenras en voor honden van elke leeftijd. Zelfs uw puppy kunt u dus verwennen met zo’n heerlijke lekkernij. De puppy moet uiteraard wel oud genoeg zijn om te kunnen kauwen.

De staafjes kunnen op onze website makkelijk besteld worden. Betalen gaat bij ons via vertrouwde wegen en de bestelling is in de meeste gevallen binnen 2 werkdagen bij u bezorgd. Zo hoeft u nooit bang te zijn dat u zonder munchy staafjes komt te zitten. Zoekt u nog andere producten voor honden, zoals een hondenriem, hondenfietsmand of hondenfietskar? In de online dierenspeciaalzaak van Huisdierenbazaar vindt u alles wat u nodig heeft!