Puppy

Voor grote honden bestaat er een hoop speelgoed: piepbeesten, knuffels, grote stukken touw om trekspelletjes mee te doen, tennisballen, noem maar op. Maar ook de kleinste puppy’s hebben behoefde om te spelen. Speciaal voor hen hebben wij puppyspeelgoed te koop. Dit speelgoed is speciaal gemaakt om puppy’s te vermaken, zich beschermd te laten voelen en het is uiteraard ook veilig om te gebruiken. Puppy’s hebben nou eenmaal ander speelgoed nodig dan volwassen honden, maar gelukkig hebben wij overal een oplossing voor.

Puppyspeelgoed

Puppy’s zijn meestal op zoek naar veiligheid. Ze zijn nieuwsgierig ingesteld, maar vaak ook een beetje schuchter en ze willen een plekje hebben waar ze zich beschermd voelen. Als de puppy’s hun nest verlaten hebben en dus niet meer bij hun moeder zijn, moeten ze die bescherming op een andere plek vinden. Wij hebben daar de ‘Snuggle puppy’ voor te koop. Dit is een knuffelhond die een kloppend hartje heeft en een warmte-element in zich draagt. De puppy kan hier tegenaan kruipen en het zal voor hem precies voelen alsof hij nog bij zijn moeder is. Voor puppy’s die snel bang of gespannen zijn, is dit een ideale oplossing.

Voor de meer avontuurlijke puppy’s hebben wij ook trainingsspelletjes te koop. Zo hebben we spelletjes die ontworpen zijn om uw hond te laten zoeken naar zijn snoepjes. Op deze manier stimuleert u zijn nieuwsgierigheid en houdt u hem lekker bezig. De puppy zal na een tijdje door hebben op wat voor manier hij de snoepjes uit het speeltje kan halen. Zo traint u hem gelijk. Ook voor puppy’s die graag op dingen kauwen hebben wij een speeltje. De ‘Beeztees Sumo mini’ is speciaal gemaakt voor puppy’s. Hij is zachter dan kauwspeeltjes voor volwassen honden, zodat de puppy zich niet bezeerd tijdens het kauwen.

Voor meer speelgoed om uw puppy mee te trainen, kunt u ook kijken bij ons 'train the brain'-speelgoed en onze categorie 'training algemeen'.

Speelgoed voor puppy’s bij Huisdierenbazaar

Huisdierenbazaar is een dierenspeciaalzaak en we zouden onzelf niet gespecialiseerd durven noemen, als we geen speelgoed voor puppy’s zouden verkopen. Onze catalogus kunt u op deze pagina bekijken en u kunt de speeltjes ook direct vanaf onze webshop bestellen. Zo hoeft u niet eens de deur uit om het beste voor uw puppy te kopen! In de meeste gevallen wordt uw bestelling binnen twee werkdagen geleverd. Naast speelgoed, verkopen wij ook hondenvoer (zelfs voer dat speciaal voor puppy’s is) en andere spulletjes voor honden, zoals hondenmanden, of minder gebruikelijke voorwerpen zoals een hondenfietskar of hondenfietsmand. Bij Huisdierenbazaar kunt u dus terecht voor alles dat uw hond nodig heeft.