Snack toys

Honden spelen graag met speelgoed, het zijn wat dat betreft net kinderen. Ze bijten erop, ze nemen hun speeltjes overal mee naartoe en als u de speeltjes weggooit, zult u ze zo weer voor u hebben liggen. Een ander ding dat honden graag doen, is eten. In onze snack toys worden deze twee gecombineerd, om voor de hond een ultiem genot te vormen. Snack toys zijn geen speeltjes die opgegeten kunnen worden, zoals de naam misschien doet vermoeden. Het zijn plastic speeltjes die zo ontworpen zijn, dat er hondensnacks in gestopt kunnen worden.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Meer over snack toys

Snack toys zijn een hele goede beloning voor uw hond, als hij goed gedrag vertoond. Doordat de hond zowel het spelen leuk vind, als het eten lekker, wordt hij heel blij van deze speeltjes. Elke soort hondenspeelgoed die wij op deze pagina verkopen heeft verschillende voordelen, die ook bij de producten zelf beschreven staan. Zo hebben wij de ‘Beezees Sumo Play Dental’, die behalve een leuk speeltje met traktatie ook nog een soort tandenborstel is. Doordat de hond probeert het eten uit het speeltje te kauwen, komen zijn tanden langs de ribbels, waardoor ze schoongemaakt worden. Zie voor meer van dit soort speeltjes ook onze pagina voor hondenspeeltjes die goed zijn voor de tanden

Onze Coockoo-speeltjes zijn niet ontworpen om tanden te poetsen, maar zijn wel multifunctioneel. De hond kan er op knagen en bijten, maar door het touw dat eraan zit, kunnen de speeltjes ook gebruikt worden voor trekspelletjes met de hond.

Om het uw hond wat lastiger te maken, hebben wij ook trainingsspeeltjes voor uw hond. Dit zijn speeltjes waar het hondenvoer in verstopt zit, zodat uw hond zelf op zoek moet gaan. Vooral puppy’s kunt u hier erg lang mee bezig houden. Het is voor hen een leuk spelletje, waarmee hun instinctieve nieuwsgierigheid en neiging om te zoeken en te snuffelen gestimuleerd wordt.

Snack toys bij Huisdierenbazaar

Op onze webshop hebben wij een hoop verschillende soorten snack toys. Sommigen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat u niet bang hoeft te zijn dat uw hond zich in het speeltje verslikt, of het speeltje juist veel te groot is voor zijn bek. Al deze speeltjes kunt u direct bij ons bestellen. Ook hondenvoer om hier in te stoppen hebben wij te koop, van goede merken zoals Prins, Riverwood, Profine en Kennel's Favourite. Als u ze liever in het echt komt bekijken, of het stiekem gewoon heel leuk vindt om in hondenspeeltjes te knijpen, dan kunt u ook altijd langs komen in onze dierenwinkel in De Rijp. Hier hebben wij alle producten die we ook online verkopen en kunt u onze werknemers direct aanspreken met uw vragen. Alles wat op onze webshop staat, kunt u ook in onze winkel vinden. Voor uw nieuwe hondenmand, hondenriem, hondenfietskar of hondenfietsmand kunt u dus ook in De Rijp terecht!