Training

Met goede training maakt u uw hond gehoorzaam en betrouwbaar. Honden trainen is een belangrijk onderdeel van de verstandhouding tussen hond en mens, maar behalve nodig is het ook leuk. U ziet uw hond vorderingen maken en uw hond wordt graag beloond. Huisdierenbazaar levert producten die u kunt gebruiken bij de training van uw hond.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Hondentraining beloning

De effectiefste manier om honden te trainen is de methode met beloning. Als uw hond doet wat u wilt, geeft u een beloning, terwijl u ander gedrag negeert en alleen waar nodig corrigeert. Zo wordt u hond geconditioneerd: goed gedrag zal het dier met beloning associëren. Huisdierenbazaar heeft een groot assortiment snacks die u uw hond als beloning kunt geven. Zo maakt u uw training effectief en smakelijk.

Hondentraining zindelijkheid

Een belangrijk onderdeel van puppietraining is het aanleren van zindelijkheid. Dat gaat niet vanzelf, als u hier net mee bezig bent kan het handig zijn om over hondenluiers te beschikken. Ook die koopt u bij Huisdierenbazaar. Uiteraard kunt u bij de zindelijkheidstraining ook weer gebruik maken van snacks als beloning.

Honden trainen kunt u goed zelf doen met de hulpmiddelen die wij aanreiken, maar hondenbezitters hebben er vaak veel aan als ze met hun hond naar een cursus gaat. Daar leert u dan ook meer over de verschillende soorten training en over alle mogelijke hulpmiddelen. Het brede assortiment van Huisdierenbazaar.nl zorgt ervoor dat u al die middelen snel en eenvoudig kunt bestellen.

Training producten bestellen

Voor alle denkbare producten voor u hond kunt u bij onze online dierenspeciaalzaak terecht, van hondenvoer tot hondenspeeltjes, dus ook voor producten voor de training. Honden trainen is zo weer een stukje makkelijker geworden. Houd onze site in de gaten om op de hoogte te blijven van aanvullingen in ons assortiment, of meldt u aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op sociale media. Dan mist u het niet als we weer nieuwe producten online zetten!