Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie
Filteren
Training
  • Training algemeen
  • Zindelijkheid
Prijs
Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.

Zindelijkheid

Zindelijkheid is misschien wel een van de belangrijkste dingen die een puppy aangeleerd moeten worden. Er is immers weinig zo vervelend als ‘s ochtends opstaan, of thuiskomen na een vermoeiende dag, en erachter komen dat de hond op het tapijt heeft geplast. Gelukkig zijn honden slimme beestjes en van nature eigenlijk ook heel netjes. Het is dus vrij makkelijk om uw hond aan te leren dat hij zijn behoefde niet binnen mag doen. Wij hebben tips en producten voor u, die u zeker zullen helpen bij de zindelijkheidstraining van uw hond.

Lees verder

5 producten

Toon
per pagina
HONDENLUIER 10ST L
€ 11,49
1-2 werkdagen
HONDENLUIER 12ST M
€ 12,49
1-2 werkdagen
HONDENLUIER 20ST S
€ 14,39
1-2 werkdagen
HONDENLUIER 22ST XS
€ 14,99
1-2 werkdagen

Zindelijkheid trainen: wat moet ik doen?

Honden zijn van nature nette beesten, die niet graag hun eigen nest bevuilen. Het is daarom belangrijk om uw puppy aan te leren waar hij wel en niet mag plassen. Neem uw puppy vaak mee naar buiten, elke 2 tot 3 uur. Het is handig een vaste route te lopen, waar de puppy op meerdere plaatsen zijn behoefde kan doen. Zorg er tijdens deze wandelingen voor, dat uw hondje niet afgeleid raakt, of gaat spelen, zodat hij zich echt kan concentreren op wat hij aan het leren is. Bij Huisdierenbazaar verkopen wij ook matjes, waar de puppy op kan plassen. Ook hiermee kan hij leren om zijn behoefde op een daarvoor bestemde plek te doen, zonder dat u elke uur uw huis uit hoeft.

Als u langere tijd van huis weg bent, of ‘s nachts, als u wilt slapen, is het handig de hond in een bench te stoppen. Doordat de bench zo klein is, zal de hond deze direct als nest beschouwen en zo lang mogelijk zijn behoefde inhouden.

Als uw hond zijn behoefde op de goede plaats heeft gedaan, is het belangrijk hem daarvoor uitbundig te belonen, door hem complimentjes te geven of met een hondensnoepje. Wat geen zin heeft, is het straffen van uw hond als hij het wel in huis heeft gedaan. De hond zal waarschijnlijk niet begrijpen waarom hij straf krijgt en er dus ook niks van leren.

Zindelijkheidsproducten bij Huisdierenbazaar

Om u te helpen bij de zindelijkheidstraining van uw hond, verkopen wij matjes en doekjes voor de puppy. Hiermee kunt u de training versnellen. Voor oudere honden, of honden die loops zijn, hebben wij broekjes te koop. Deze helpen u uw huis schoon te houden op de momenten dat uw hond er echt niks aan kan doen. Met eventuele vragen over onze producten kunt u altijd bij onze klantenservice terecht.

Op de online dierenspeciaalzaak Huisdierenbazaar.nl verkopen wij ook andere producten voor honden, zoals hondenvoer, hondenmanden en hondenspeelgoed. Kijkt u vooral eens verder door onze catalogus.