Transport en op reis

Wie een hond heeft, houdt van zijn huisdier en neemt de hond dan ook graag overal mee naartoe. Dat is natuurlijk niet altijd mogelijk, maar met moderne hulpmiddelen als hondenbuggy's en draagbare hondenmanden is het meestal geen probleem meer. Huisdierenbazaar heeft een groot assortiment transport en op reis, waarmee we praktische oplossingen bieden voor alle uitdagingen die rijzen als u met de hond op pad gaat.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Met de hond op reis

Honden houden haast net zo van vakantie als hun baasjes: veel tijd om buiten te rennen, volop nieuwe dingen om te leren kennen, de baasjes die meer aandacht voor ze hebben… Zeker als u op vakantie gaat naar een bestemming met veel natuur is het jammer als u uw hond niet mee zou kunnen nemen. Voor autoritten zijn er handige hondendekens en kofferbakbeschermers beschikbaar, en autobenches die uw viervoeter veilig en wel naar de vakantiebestemming brengen. Ook hebben we de Quick Cooler koelmatten, die ideaal zijn voor warme dagen.

Vakantie is natuurlijk niet de enige “reis” die uw hond maakt. Ook korte ritjes, bijvoorbeeld naar het bos of het strand, zijn voor honden al een hele onderneming waar ze veel energie uit halen. Zulke reisjes kunt u met de auto maken, dan zijn opnieuw onze hondendekens een uitkomst, maar dergelijke ritjes zijn ook met de fiets goed te doen en dan kan het fijn zijn om over een hondenfietskar of een hondenfietsmand te beschikken. Ook die producten koopt u natuurlijk bij Huisdierenbazaar!

Honden vervoeren

Honden vervoeren is met onze hulpmiddelen heel gemakkelijk. Er zijn verschillende redenen om voor dit soort hulpmiddelen te kiezen. U geeft uw hond extra comfort en veiligheid, en tegelijk zorgt u er, bijvoorbeeld met een hondendeken, voor dat de auto niet snel vies wordt. Want hoewel honden zeker dankbaar zijn voor het comfortabele transport met de auto – dat het daarbinnen schoon moet blijven vergeten ze wel 'ns als ze door het zand rennen!

Honden transportmiddelen online

De handige hondentransportmiddelen van de Huisdierenbazaar kunt u in onze dierenwinkel in De Rijp komen bekijken, maar u kunt ze ook online bestellen en dat is in de meeste gevallen natuurlijk ook het makkelijkste. Bekijk het assortiment op deze pagina om een goede indruk te krijgen van alle mogelijkheden bij Huisdierenbazaar. Heeft u vragen over de hondentransportmiddelen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag.

Naast hondentransportmiddelen verkopen wij natuurlijk ook allemaal andere hondenspullen. Denk aan een hondenriem, hondenmand of hondenvoer.