Draagtassen

Eigenlijk is er maar één manier waarop een chihuahua mee naar buiten genomen kan worden: in een handtas, het liefste een van een duur merk, met een bijpassende zonnebril. Natuurlijk hoeft u geen Paris Hilton te heten om een hondje mee te nemen in een tas. Het kan ook gewoon erg praktisch zijn, bijvoorbeeld voor in het openbaar vervoer. Bij Huisdierenbazaar verkopen wij geen Gucci handtassen, maar wel draagtassen die speciaal gemaakt zijn om uw hond in te vervoeren. Hiermee kunt u alsnog in stijl uw hondje meenemen en hoeft u niet bang te zijn dat hij de voering van uw dure tas kapotmaakt.

Draagtassen voor uw hond

Onze draagtassen voor honden zijn speciaal ontworpen voor het vervoeren van uw kleine hond. Onze modellen bevatten allemaal een stevige sluiting, zodat de hond er niet uit kan springen, maar ook een opening, of stukjes gaas, waardoor de hond genoeg frisse lucht krijgt. De tassen met een grotere opening zijn nog leuker, omdat de hond daar lekker zijn kopje naar buiten kan steken. Zo blijft er toch nog wat van het celebrity-gevoel over.

Al onze tassen zijn uiteraard gemaakt om handig in het gebruik te zijn. De tassen zijn niet alleen makkelijk draagbaar, maar ook nog eens lekker warm. In de winter is dit wel zo prettig voor uw hondje. Voor wie echt vooral belang hecht aan de praktische toepassing van de tas, hebben wij ook nog onze buik- of rugtassen. Deze verdelen het gewicht beter, zodat u uw hond niet met één schouder hoeft te dragen. Als u uw hond liever helemaal niet draagt, kunt u ook onze trolley kiezen. Deze heeft wieltjes, om het vervoer voor u nog makkelijker te maken. De trolley kan, indien gewenst, ook nog gebruikt worden als rugzak, wat bijvoorbeeld handig kan zijn op zanderig of ongelijk terrein. Op onze website verkopen wij ook hondenbuggy's, voor wie het helemaal praktisch wil hebben.

Draagtassen bij Huisdierenbazaar

Een draagtas voor uw hond kan ontzettend handig zijn om uw huisdiertje mee te nemen in openbaar vervoer, naar de dierenarts, of gewoon naar een geschikte plek om hem uit te laten. Bij Huisdierenbazaar verkopen wij draagtassen die variëren van super stijlvol naar super praktisch, maar allemaal speciaal gemaakt zijn voor uw hond. Bestellen gaat bij ons heel gemakkelijk en de bezorging is snel. In de meeste gevallen worden de artikelen binnen 2 werkdagen al geleverd! Als u vaker bij ons besteld, kunt u ook een account aanmaken, zodat alles nog sneller geregeld is.

Past uw hond niet in een draagtas, maar wilt u hem toch meenemen? Probeer onze hondenfietskar of hondenfietsmand eens. In onze online dierenwinkel vind u voor elk hondenprobleem een oplossing!