Hondenbuggy's

Voor sommige hondenbaasjes is hun hond eigenlijk een beetje hun kindje. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat er hondenbuggy’s bestaan. Toch zijn deze buggy’s echt niet alleen bedoeld om vadertje en moedertje mee te spelen – eigenlijk zijn ze heel handig. Iedereen moet zijn of haar hond wel een keer ergens mee naartoe nemen, naar de dierenarts bijvoorbeeld. Natuurlijk kunt u uw hond dan in een transportbox of draagtas stoppen, maar het is natuurlijk veel gemakkelijker om hem in een buggy te vervoeren. Dit is beter voor uw rug en het is ook nog eens makkelijker om extra spullen mee te nemen.

Meer over hondenbuggy’s

Waarom een hondenbuggy? De meeste honden kunnen natuurlijk gewoon zelf lopen en voor deze honden lijkt een hondenbuggy misschien een overbodige luxe. Dit wordt al anders als u een oudere hond heeft, die de anderen niet meer de hele tijd bij kan houden of niet even lang door kan rennen als uw jongere honden. Dit geldt uiteraard ook voor honden die slecht ter been zijn, of een ongeluk hebben gehad waardoor ze tijdelijk moeilijker lopen. Zeker als u meerdere honden heeft, is het handig om de langzamere hond in en buggy te kunnen zetten. Daarnaast is een hondenbuggy ook voor u handig, omdat hij veel opbergruimte heeft. Zo kunt u makkelijker bijvoorbeeld speeltjes meenemen, snoepjes, of poepzakjes als u de honden uitlaat.

Hondenbuggy’s worden ook wel gebruikt op shows. Hier zijn ze dan niet per se bedoeld om de hond in te vervoeren, maar eerder als een soort verplaatsbaar hok. Zo heeft de hond in een vreemde omgeving toch nog een vertrouwde plek om in uit te rusten van alle drukte. De buggy kan ook gebruikt worden om meerdere kleine hondjes in te vervoeren, wat op drukke shows en andere plaatsen, waar u de hondjes makkelijk uit het oog zou kunnen verliezen, heel handig kan zijn.

Onze hondenbuggy’s

Op de productpagina’s in onze catalogus kunt u per buggy alle aanvullende informatie vinden, zoals gewicht, maximale draagkracht en afmetingen. Wij verkopen buggy's van goede merken, zoals InnoPet. Onze buggy’s zijn te koop in verschillende designs met allemaal hun eigen kenmerken en voordelen. Kijkt u vooral even rond en zoek de buggy uit die het beste past bij u en uw hond. Bestellen kan gewoon via onze site! U hoeft dus niet eens de deur uit en ook met grote producten zoals onze hondenbuggy’s is het zo, dat u ze meestal binnen 2 werkdagen al in huis heeft. Mocht een buggy niet helemaal zijn wat u zoekt, dan hebben wij ook nog draagtassen, transportboxen en hondenriemen. Kijk ook eens naar onze hondenfietskar of hondenfietsmand.