Veiligheid

Honden zijn energieke en speelse dieren. Ze rennen graag rond, snuffelen aan bomen, grasplukken en aan andere honden. Ze zijn ook erg nieuwsgierig naar hun omgeving – alles wat nieuw en onbekend is wekt hun interesse. Om de veiligheid van u en uw hond in alle omstandigheden te garanderen hebben wij een mooi assortiment veiligheidsproducten voor uw hond uitgezocht. Zo kunt u als baasje met een gerust hart uw hond lekker zijn gang laten gaan.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Veiligheid honden

Omdat honden zo graag buiten zijn en actief zijn, kunnen ze wel eens in situaties terecht komen die niet 100% veilig zijn. Zichtbaarheid in het donker is natuurlijk een belangrijk thema, maar er is ook gedacht aan zwemvesten zodat uw hond veilig met de boot mee kan. In het geval uw hond moeilijk om kan gaan met andere honden of mensen kunt u een veiligheidsmuilband overwegen.

Veiligheid honden in het donker

Uw hond uitlaten hoort er natuurlijk bij, ook in de vroege ochtend of juist laat op de avond. Vooral in de donkere wintermaanden is het belangrijk erop toe te zien dat uw hond voldoende opvalt in het verkeer. Om er zeker van te zijn dat uw hond goed zichtbaar blijft, hebben wij een ruim aanbod verlichte halsbanden en reflecterende riemen.

Onze veiligheidsproducten zijn er ten eerste op gericht uw hond zelf veilig te houden. Maar ook aan uw eigen veiligheid is gedacht. Onze LED veiligheidslampjes kunnen eenvoudig aan de halsband van uw hond bevestigd worden, maar ook aan uw eigen jas! Zo bent u samen zichtbaar tot wel 400 meter afstand.

Veiligheidsproducten hond bestellen

Om goede veiligheids- en andere producten voor uw hond te kopen hoeft u niet verder te kijken dan huisdierenbazaar.nl – de online dierenspeciaalzaak! Wij kunnen een breed assortiment kwalitatief hoogstaande producten bij u thuis afleveren. Denk aan een mooie nieuwe hondenmand, hondenfietskar, hondenfietsmand of hondenriem. Ook voor kwalitatief hondenvoer bent u bij ons aan het goede adres. Wij verkopen alleen de beste merken hondenvoer, zoals Prins, Riverwood, Orijen en Techni-Cal. U bent ook altijd van harte welkom in onze 'echte' winkel in De Rijp, centraal gelegen in Noord-Holland.