Veiligheid op straat

Iedereen die een hond heeft weet hoe belangrijk het is om Veilig met uw hond over straat te kunnen. Honden moeten elke dag uitgelaten worden, vaak meerdere keren per dag, en zeker voor mensen die in een drukkere stad wonen kan dat nog wel eens stressvol zijn. Mensen die de hond over het hoofd zien zouden hem per ongeluk kunnen verwonden. Bij Huisdierenbazaar kennen we deze zorgen en daarom verkopen wij allerlei producten waarmee u uw hond weer zorgeloos over straat kunt laten gaan.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Zorgeloos buiten spelen met de hond

In ons assortiment vindt u verschillende producten die kunnen helpen om uw hond op straat meer op te laten vallen, zodat de kans kleiner is dat mensen hem over het hoofd zien. Zo hebben wij halsbanden met LED verlichting erin, zodat uw hond ook in het donker goed zichtbaar is. Voor datzelfde doel hebben wij ook lampjes die u aan de normale halsband van uw hond kunt maken, of een reflecterend vestje. Deze producten met lampjes erin, zijn vooral handig in gebieden met weinig straatlantaarns, maar ook in drukke steden, waar mensen haast hebben om thuis te komen, is het zeker geen overbodige luxe.

Aan de andere kant hebben wij ook reddingsvesten in de aanbieding. Dit is handig als uw hond niet zo goed kan zwemmen. Denk bijvoorbeeld eens aan de grachten van Amsterdam, waar op veel plaatsen niet eens hekjes omheen staan. Ook als u uw hond mee wilt nemen op een boot, is het van belang om een passend zwemvest voor uw hond te hebben. Onze zwemvesten reflecteren licht en zijn zo ontworpen dat ze uw hond niet hinderen in zijn bewegingen. Mocht hij in het water vallen, weet u ten minste zeker dat hem niks overkomt.

Veiligheid bij Huisdierenbazaar

Bij Huisdierenbazaar houden we veel van huisdieren en wij moeten er dan ook niet aan denken dat hen iets zou overkomen. Dit is waarom wij goed investeren in een breed assortiment aan veiligheidsprocuten voor op straat. Onze producten kunt u gemakkelijk en snel bestellen via onze webshop en in de meeste gevallen heeft u ze binnen twee werkdagen in huis. Zo kunt u ook snel de veiligheid van uw hond garanderen. Naast veiligheidsproducten verkopen wij uiteraard ook hondentuigjes en hondenriemen. Wel zo handig bij het uitlaten. Verder hebben wij onder andere kwalitatief hondenvoer, maar ook voor een nieuwe hondenfietskar of hondenfietsmand kunt u bij ons terecht. Mocht u nog vragen hebben over onze dierenwinkel of over onze producten, dan kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Wij staan u graag te woord met hulp en adviezen. Voor ons is het welzijn van huisdieren en hun baasjes het belangrijkst.