Verzorging

Bij het verzorgen van de hond gaat 't om veel meer dan goed hondenvoer alleen... Verzorgingsproducten voor de hond bestelt u online bij Huisdierenbazaar.nl. In ons assortiment vele soorten hondenshampoo, middelen tegen wormen, teken en vlooien, hondenborstels en nog heel veel meer. Maak gebruik van 5% korting bij het aanmaken van een account.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Honden verzorgen

Honden verzorgen is in de eerste plaats een kwestie van tijd: geef uw hond aandacht, maak mooie wandelingen met uw huisdier, zorg ervoor dat u veel contact met uw hond heeft. Dat vinden honden prettig en dat houdt ze gezond. Maar tijd kunt u bij Huisdierenbazaar.nl natuurlijk niet kopen... Al het andere gelukkig wel. Hier vindt u producten waarmee u uw hond extra goed kunt verzorgen.

Verzorging vacht

Vooral de vacht van de hond vereist verzorging. Niet alleen kunnen hier vlooien, luizen of teken voor problemen zorgen, ook vuil maakt de vacht ongezond en daar heeft uw hond zeker hinder van. Hoe vaak u de vacht van uw hond moet kammen of wassen hangt natuurlijk van het ras af (lang haar vereist meer zorg dan kort haar), maar u moet er zeker regelmatig tijd voor maken. Bij ons koopt u borstels en shampoos voor uw hond om de vacht goed te kunnen onderhouden. Neem bijvoorbeeld de shampoos van Tropiclean.

Zoals we al zeiden zijn vlooien, teken en luizen een ander punt van aandacht. Huisdierenbazaar heeft een breed assortiment producten die bedoeld zijn om dit ongedierte te bestrijden. Ook leest u bij ons meer achtergrondinformatie over de bestrijding van deze plaagdieren, zodat u bij de verzorging van uw hond niet met onbeantwoorde vragen hoeft te zitten. Heeft u behoefte aan gericht advies? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag.

Verzorgingsproducten honden bestellen

Verzorgingsproducten voor honden bestellen gaat in onze webwinkel natuurlijk snel en makkelijk, daar is de website voor gemaakt. Als u te ver van onze dierenwinkel in De Rijp woont, of de tijd die u anders aan winkelen zou besteden liever vrijmaakt voor uw hond, dan kunt u hier in een paar muisklikken uw bestelling doen – daarna zorgen wij voor de rest. Behalve verzorgingsproducten hebben wij nog veel meer artikelen voor honden. Denk aan hondenvoer, een hondenfietsmand, hondenfietskar of hondenriem.