Vachtverzorging

Langharige honden zijn natuurlijk ontzettend schattig en mooi om te zien. Wie kan zo’n pluizenbol nou weerstaan? Zo’n mooie hond brengt helaas wel een hoop werk met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan de haren die uitvallen, die opgeruimd moeten worden. Gelukkig hebben wij bij Huisdierenbazaar allemaal hulpmiddelen om de vacht van uw hond zo goed mogelijk te verzorgen om bijvoorbeeld haaruitval te verminderen of om de vacht gewoon mooi en glanzend te houden. Natuurlijk hebben wij ook voor kortharige hondenrassen alles wat zij nodig hebben.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Vachtverzorgingsproducten

Honden hebben vaak een dikke, mooie vacht, die veel verzorging kan gebruiken. Net als voor mensen, is het voor honden bijvoorbeeld best heilzaam om af en toe eens goed gewassen te worden. Daar bestaat speciale hondenshampoo voor. Deze shampoo’s zorgen ervoor dat de vacht van uw hond weer mooi glanzend wordt en lekker ruikt. Er is zelfs conditioner, voor een grondige verzorging.

Naast shampoo is het natuurlijk ook belangrijk om de vacht te borstelen. Dit heeft verschillende functies. Natuurlijk is het een manier om klitten los te halen, zodat de vacht er mooier uit ziet, net als bij mensen die hun haar kammen. Het borstelen is ook handig om losse haren te verwijderen. Zo voorkomt u dat die haren overal door het huis verspreid raken. Als laatste vinden veel honden het ook gewoon heel fijn om geborsteld te worden. Het lijkt natuurlijk ook wel heel veel op aaien en veel mensen vinden het ook fijn als iemand door hun haar gaat. Dat is voor honden niet anders.

Ook een tekenverwijderaar kunt u vinden bij onze vachtverzorgingsproducten. Teken zijn nare beestjes, die zich vastbijten in de huid van uw huisdier. Als u deze bij het borstelen tegenkomt, is het natuurlijk wel zo handig om ze ook veilig weg te kunnen halen. Voor meer informatie over teken kunt u terecht in onze huisdierenencyclopedie. Voor meer producten tegen teken, kunt u ook kijken bij ‘vlo- en tekenbestrijding’.

Vachtverzorging bij Huisdierenbazaar

Huisdierenbazaar is er trots op alleen de beste merken te verkopen. Zo vindt u bijvoorbeeld bij onze vachtverzorging veel producten van het merk Beeztees. Al onze producten voor vachtverzorging kunt u direct op onze webshop bestellen, maar ook hondenvoer, hondensnacks en hondenspeeltjes. Met vragen kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Maar Huisdierenbazaar is meer dan alleen een webwinkel: wij hebben ook een fysieke winkel! Deze staat in De Rijp, in de buurt van Purmerend. Mocht u in de buurt zijn, bent u altijd welkom om onze producten in het echt te bekijken en advies te vragen aan onze medewerkers.