Voer- en drinkbakken

Honden zijn over het algemeen al best tevreden dieren, maar echt blij worden ze als ze uitgelaten worden, of als ze te eten krijgen. Voor het eten en drinken (zie ook: hondenvoer) kunt u mooie voer- en drinkbakken aanschaffen, om er voor te zorgen dat uw hond niks te kort komt en zijn of haar eetplek netjes blijft, want in al hun enthousiasme zijn honden vaak geen nette eters… Huisdierenbazaar brengt u graag de oplossing!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Honden drinkbakken

Het is een bekend geluid: de dorstige hond die uit zijn drinkbak slobbert. Het water spettert alle kanten op, lijkt het wel, maar toch lest de hond zijn dorst. Om het een beetje droog en netjes te houden rond de drinkbak bestaan er handige placemats. Ook de vormgeving van de drinkbakken kan het spetteren al verminderen. In onze webshop krijgt u een goede indruk van wat er zoal mogelijk is, oplossingen zijn er genoeg!

Honden voerbakken

Net als bij drinkbakken speelt ook bij hondenvoerbakken mee dat honden niet bepaald voorzichtige eters zijn. Brokjes kunnen ver rollen, dat is vervelend als u het netjes probeert te houden rond de voederbak van de hond. Ook hier kunnen placemats uitkomst bieden. Een andere mogelijkheid zijn drinkautomaten voor honden, die de hond dwingen gedoseerd en dus voorzichtiger te eten.

Natuurlijk zijn voerbakken er in talloze verschillende uitvoeringen. We hebben meerdere materialen (kunststof, aluminium, keramiek) en uiteraard zijn er ook meerdere merken, er bestaan verschillende designs, verschillende prints… Bij Huisdierenbazaar zorgen we er altijd voor dat er wat te kiezen is, of het nu om hondenvoer gaat, of om de voerbakken waar het in hoort!

Mocht uw hond de neiging hebben veel te snel te eten, bekijk dan de Eat Slow Live Longer anti-schrokbak eens.

Honden voer- en drinkbakken online

Huisdierenbazaar.nl is een dierenspeciaalzaak, vormgegeven als een webshop, u kunt bij ons de voer- en drinkbakken online bestellen, wat natuurlijk heel praktisch is, want zo hoeft u de deur niet uit als u een nieuwe voerbak of drinkbak aan uw hond cadeau wilt doen. Bekijk het assortiment van hondenspullen (zoals onze hondenfietsmand, hondenmand of hondenvoer) en maak uw keuze – als u daar hulp bij nodig hebt, kunt u natuurlijk altijd advies van ons vragen, ook online helpen we u graag.