Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Hondenkleding kopen - Voordelig online

Weer en wind, regen of zonneschijn. Net als u moet uw hond dit allemaal doorstaan tijdens het uitlaten. Voor de meeste honden is dit geen probleem, maar sommige hondensoorten hebben een dunne vacht, waardoor zij niet goed tegen kou kunnen. Ook voor honden met een verlaagde weerstand, bijvoorbeeld oudere of zieke honden, is het niet prettig om op koude of natte dagen de deur uit te gaan. Toch zullen zij wel naar buiten moeten. Gelukkig kunt u er met onze hondenkleding voor zorgen dat uw hond zich buiten én binnen altijd comfortabel voelt, iedere dag van het jaar. Misschien vindt u het een vreemd idee, uw hond kleding aantrekken. Maar u draagt toch ook een lekkere dikke jas wanneer het buiten vriest? Uw hond vindt het net zo goed aangenaam om een extra laagje bescherming te dragen om de kou te trotseren. En nee, het zijn heus niet alleen chihuahua’s die aangekleed kunnen worden om de outfit van hun baasje te matchen. Onze hondenkleding is praktisch en echt bedoeld om honden te beschermen tegen kou of regen. Maar bent u toch op zoek naar iets stijlvols, dan kunt u ook daarvoor bij ons terecht. U hoeft daarvoor niet eens naar buiten: hondenkleding koopt u bij Huisdierenbazaar gewoon online.

Soorten hondenkleding

Op Huisdierenbazaar.nl verkopen wij onder andere hondenjassen en hondentruien. Onze hondenjassen zijn van hoge kwaliteit en speciaal ontwikkeld om honden warm te houden. Ze zijn gemaakt van duurzaam materiaal en hebben allemaal een sluiting die het voor u makkelijker maakt om de jas bij uw hond aan- en uit te trekken. Dat scheelt jullie allebei een hoop gedoe. Onze hondenjassen vervullen verschillende functies. Zo verkopen wij ook waterafstotende regenjassen waar u jaloers op kunt zijn, want uw hond zal nooit meer last hebben van de regen. Of wat dacht u van een reflecterende jas waardoor uw hond ’s avonds goed zichtbaar is voor verkeer. Waarom zou u uw hond deze fantastische uitvinding van de mens misgunnen? Ook hij of zij verdient het om zich altijd comfortabel te voelen. Toch hebben wij uiteraard ook aan u gedacht. Daarom kunt u kiezen uit een breed scala aan kleuren. Uw hond ziet het verschil niet, maar u wilt natuurlijk wel dat uw trouwe viervoeter en goed bijloopt.

Hondenkleding

Naast ons prachtige assortiment jassen vindt u op Huisdierenbazaar.nl ook truien. Dit zijn echter niet zomaar truien: nee, dit zijn truien die speciaal zijn ontworpen voor honden. Doordat de truien geen mouwen hebben en mooi om het lichaam van uw hond passen, zitten onze truien altijd comfortabel. Ze houden uw hond warm en zijn bovendien erg smaakvol. Het klassieke ruitjespatroon staat iedere hond goed en zal een glimlach op uw gezicht tevoorschijn toveren. Het is natuurlijk belangrijk dat zowel de truien als de jassen uw hond goed passen. Om te weten welke maat uw hond nodig heeft moet u de ruglengte meten, u moet dus meten van de nek tot de staart. Wij verkopen kleding voor honden met een ruglengte van 25 tot 60 centimeter. Daarbij moet u ook rekening houden met hoe breed uw hond is. Een bredere hond zal een grotere maat nodig hebben dan de ruglengte aangeeft.

Hondenkleding op Huisdierenbazaar.nl

Omdat wij een webshop zijn kunt u bij ons snel en op uw gemak hondenkleding bestellen, gewoon vanaf de bank. Mocht u onze collectie toch liever in het echt komen bewonderen, dan kunt u ook langskomen in onze dierenwinkel in de Rijp in Noord-Holland. Online of in het echt, wij helpen u hoe dan ook graag om de juiste keuze te maken. Het draait bij ons immers om het welzijn van alle huisdieren in Nederland.

Behalve kleding voor honden kunt u voor heel veel andere hondenspulletjes bij ons terecht. Bijvoorbeeld een hondenmand, hondenriem, hondenfietsmand of kwalitatief hondenvoer.

Hondenkleding op Huisdierenbazaar.nl