Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Hondenluik

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u een druk bestaan leidt en niet altijd tijd heeft om met uw hond te gaan wandelen, bijvoorbeeld omdat u werkt op onregelmatige tijden. Of u wordt er gek van dat u continu de deur open en dicht moet doen omdat uw hond de tuin in wil gaan. Een Hondenluik kan een goede oplossing zijn. Zo kan uw hond naar buiten wanneer hij of zij daar zin in heeft. Katten hebben ook vaak een eigen luik waardoor ze zelf de tuin in kunnen gaan, dus waarom zou Rex die niet hebben?

Onze hondenluiken zijn van het merk Dogmate en verkrijgbaar in de maten klein, medium en groot. Zelfs de grootste hond komt makkelijk door één van onze hondenluiken heen. Natuurlijk moet uw tuin wel goed afgesloten zijn, zodat uw hond de straat niet op kan komen. De frisse buitenlucht en de extra lichaamsbeweging doen uw hond hoe dan ook goed. U kunt uw tuin zo inrichten dat de hond zijn of haar eigen hoekje krijgt, met eigen hondenspeeltjes en een plekje om te rusten. Maar het spreekt voor zich dat een rondje door de tuin voor een hond niet hetzelfde is als een flinke wandeling met zijn of haar baasje.

Hondenluik gebruiken

Net als bij een kattenluik zitten er sluitingen op het luik, waarmee u zelf bepaalt wanneer het luik open of dicht is. Of misschien wilt u bijvoorbeeld dat uw hond in de tuin blijft terwijl u in huis bezig bent. Dan stelt u het luik zo in dat de hond er alleen door naar buiten kan, maar niet meer naar binnen. Dit is de eenvoudigste optie die u bij onze hondenluiken kunt toepassen. Erg veilig zijn deze sluitingen niet. Gelukkig zijn onze hondenluiken tevens voorzien van moderne snufjes die ervoor zorgen dat er geen indringers uw huis binnen kunnen komen. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid uw hond een elektronische of magnetische sleutel te geven, waardoor alleen hij of zij het luik kan gebruiken. Dit is vooral een prettig idee wanneer u een groot luik heeft. Want als uw golden retriever door een luik past, dan past een inbreker er ook doorheen. Ook andere huisdieren kunnen uw huis niet binnenkomen. U en uw hond hebben de volledige controle over onze luiken! De luiken zijn natuurlijk ook te gebruiken door meerdere honden: dan moet u extra sleutels laten maken.

Hondenluik

Hondenluiken kopen

Bij Huisdierenbazaar.nl vindt u de beste en meest geavanceerde hondenluiken, maar ook andere spullen voor het uitlaten van uw hond, zoals verschillende soorten hondenriemen en halsbanden. Ook kunt u bij ons hondenkleding kopen, die een hond wanneer hij wat ouder wordt of door ziekte een lagere weerstand heeft kan beschermen tegen de kou. Eenmaal aan de wandel of gewoon lekker rustig zittend in de tuin vindt u het misschien leuk om uw hond te stimuleren en wat met hem of haar te gaan spelen. Daarvoor hebben wij een hele pagina vol met buitenspeelgoed voor honden!

Alles wat uw hond misschien nodig heeft om buiten een heerlijke tijd te hebben kunt u op de site van Huisdierenbazaar vinden. Daar hoort natuurlijk ook het beste hondenvoer bij. Dat ook nog eens voor goede prijzen. Wanneer u het fijner vindt om onze producten eerst te bekijken alvorens u besluit iets aan te schaffen, dan kunt u langskomen in onze ‘echte’ winkel in de Rijp in Noord-Holland. Maar wij hebben deze webshop juist opgericht zodat u gemakkelijk en snel kunt bestellen zonder überhaupt het huis te hoeven verlaten. Hiermee kunnen wij bovendien klanten uit het hele land bereiken, niet alleen bij ons in de buurt. Ons assortiment is groot en bevat spullen voor ieder huisdier, kom dus snel eens een kijkje nemen in de webshop!