Hondenvoer kopen

Huisdierenbazaar.nl is een online dierenspeciaalzaak, een webshop met een ontzettend ruim assortiment. Voor alle populaire huisdieren van Nederland hebben we producten in huis. Honden zijn daarbij natuurlijk geen uitzondering. In onze webshop kunt u Hondenvoer kopen van verschillende merken. Gerenommeerde merken die door dierenartsen, fokkers en andere experts worden aangeraden. Denk aan namen als Prins, Smølke, Riverwood, Carocroc, Carnilove, Acana en Orijen, om er maar een aantal te noemen. Onderaan de homepagina van Huisdierenbazaar.nl staan alle merken hondenvoer onder elkaar, zodat u met gemak het merk kunt terugvinden waar u naar op zoek bent. Maar hoe kunt u nu een verstandige keuze maken, als er zoveel te kiezen is?

Hondenvoer kopen: natuurlijk voer

Zo’n groot aanbod aan merken hondenvoer, we kunnen ons voorstellen dat het misschien nogal overweldigend voor u is. We hopen dat we u met ons advies een beetje op weg kunnen helpen. Ieder merk hondenvoer dat wij verkopen in de webshop van Huisdierenbazaar.nl staat ergens voor, heeft zo zijn eigen filosofie. Toch kunnen we de merken op basis van hun filosofieën indelen in twee (ruime) categorieën: voer dat op natuurlijke basis is ontwikkeld en voer dat op wetenschappelijke basis is ontwikkeld. Dit is slechts een middel om de keuze voor u iets eenvoudiger te maken. Alle merken maken immers gebruik van natuurlijke producten en vermijden artificiële ingrediënten.

Veel van de merken die we hier onder ‘natuurlijk voer’ hebben geschaard, gebruiken weinig of geen graan in hun hondenvoer. Graan past ook van nature helemaal niet in het dieet van een hond. Hun darmsysteem is er niet op gebouwd om dit af te breken en daardoor kan te veel graan leiden tot allergieën, huidproblemen of obesitas bij honden. Graanvrij hondenvoer gebruikt meestal groenten en andere graanarme producten als bindmiddel. Hondenbrokken van puur vlees zijn helaas vooralsnog niet maakbaar, maar de merken die wij verkopen als ‘natuurlijk hondenvoer’ komen behoorlijk dichtbij.

Hondenvoer kopen

Deze merken houden over het algemeen niet alleen rekening met de gezondheid van uw hond, maar ook met die van de hele planeet. Ze proberen met hun productiemethodes en het verpakkingsmateriaal dat ze gebruiken hun ecologische voetstap zo klein mogelijk te houden. Aangezien veel hondenliefhebbers ook natuurliefhebbers zijn, zal dit voor de meesten welkome informatie zijn.

Het komt er eerder op neer dat merken zoals Riverwood, Naturis, Natural Health, Carnis, Greenheart, Carnilove en Farmfood filosofieën hebben die sterk met elkaar overeenkomen. Ze zijn het er namelijk over eens dat, om goed voer voor de moderne hond te produceren, ze terug moeten naar de basis. Daarom streven zij ernaar honden een dieet voor te schotelen dat geheel gebaseerd is op het eten dat de voorouder van de hond, de wolf, in zijn natuurlijke habitat binnenkreeg. Dit dieet bestaat voornamelijk uit vers vlees, aangevuld met de nodige vitaminen en mineralen. Daarom voegen deze merken vaak groentes toe aan hun voer.

Hondenvoer voor iedere hond

Iedere hond heeft natuurlijk een andere voedselbehoefte. Een actieve, enthousiaste pup kan bijvoorbeeld wel wat extra’s gebruiken, terwijl een wat oudere hond die veel slaapt juist wat minder nodig heeft. Wel is het belangrijke dat iedere hond van voer wordt voorzien dat precies op zijn behoeften, gewicht en leeftijd is afgestemd. In onze webwinkel vindt u dan ook verschillende soorten hondenvoer. In elke soort hondenvoer zitten alle vitaminen, mineralen en voedingsstoffen die uw hond dagelijks nodig heeft. Zo blijft uw hond de vrolijke, gezonde en blije lobbes die hij is!

Ook wanneer uw hond gezondheidsproblemen zoals overgewicht, huidproblemen of een voedselallergie heeft, kunt u voor hondenvoer bij ons terecht. Wij verkopen bijvoorbeeld hypoallergeen hondenvoer, waarmee u het risico op allergische reacties bij uw viervoeter minimaliseert. Ook voor speciaal hondenvoer kunt u in onze webshop terecht. Zo is er speciale voeding voor honden met diabetes of overgewicht. Maar ook hondenvoer voor oudere honden vindt u bij ons. Bekijkt u ons uitgebreide assortiment eens en zoek vervolgens de soort hondenvoer uit die het beste aansluit bij uw hond!

Hondenvoer kopen: wetenschappelijk voer

Dan zijn er nog merken zoals Prins, Pro-Vet, Smølke en CASA-FERA, die op een meer wetenschappelijke basis worden geproduceerd. Dit zijn merken die zich richten op de behoeftes van honden met overgevoeligheid of allergieën voor bepaalde stoffen. Hondenvoer samenstellen is ingewikkeld en vereist een grote kennis van zaken, vooral omdat voedingsstoffen in balans met elkaar moeten worden gebracht om effectief te zijn. Te veel of te weinig van een bepaalde stof kan namelijk nare gevolgen hebben voor een hond. Prins en Pro-Vet zijn ook nog eens speciaal omdat zij dieetvoer ontwikkelen. Dit is voer dat door de dierenarts wordt voorgeschreven aan honden met aandoeningen die niet op een andere manier verholpen kunnen worden. Dieetvoer, natuurlijk én wetenschappelijk hondenvoer kunt u allemaal in onze webshop kopen!

’Voer met een wetenschappelijke basis’ betekent natuurlijk niet dat er geen natuurlijke ingrediënten in gebruikt worden. Ook wetenschappelijk onderzoek zal in de meeste gevallen aantonen dat het gebruik van natuurlijke producten die dichtbij het dieet van wolven ligt, het beste hondenvoer oplevert. Tussen het hondenvoer van Prins, Pro-Vet en andere ‘wetenschappelijke’ merken, is er dus ook meer dan genoeg graanvrij hondenvoer te vinden en hondenvoer met een hoog vlees- of vispercentage.

Ons hondenvoer: de juiste prijs-kwaliteitsverhouding

Goed hondenvoer van hoogwaardige kwaliteit kost natuurlijk geld, zeker wanneer u de prijs vergelijkt met het goedkope hondenvoer uit de supermarkt. Bij Huisdierenbazaar.nl hebben we een scherpe prijsstelling. Dat wil zeggen dat we het voor u zo voordelig mogelijk willen maken om hondenvoer van topkwaliteit aan te schaffen in onze online dierenspeciaalzaak. Toch is het natuurlijk niet mogelijk om de prijzen van supermarktvoer te hanteren. Het hondenvoer wat u in onze webwinkel vindt is met grote zorg ontwikkeld door dierenartsen en dierenvoedingsdeskundigen.

Ook wordt er in het voer dat wij verkopen enkel gebruikgemaakt van vlees en vis van a-kwaliteit. Dat kost natuurlijk ook iets meer dan de goedkope granen waarmee het hondenvoer uit de supermarkt aangevuld wordt. De prijs-kwaliteitsverhouding van ons hondenvoer is dus eigenlijk heel goed: u betaalt iets meer, maar daarvoor krijgt u ook meer vlees, hoogwaardige eiwitten en voedingsstoffen terug! En daar is uw viervoeter zeker bij gebaat. Zoals we u al eerder vertelden is het darmkanaal van de hond helemaal niet ingesteld op de verwerking van heel veel granen als tarwe. Uw hond heeft meer baat bij een dieet dat is voorzien van lekker veel vlees.

Hondenvoer online kopen

Uiteindelijk maakt de verdeling tussen meer natuurlijk of meer wetenschappelijk hondenvoer weinig uit als uw hond een bepaald merk wel of niet lekker vindt. Dit is meestal de belangrijkste reden voor een baasje om dat merk te blijven kopen. Op Huisdierenbazaar.nl verkopen we daarom grotere en kleinere verpakkingen van de verschillende soorten hondenvoer. De grotere verpakkingen zijn handig voor baasjes die al weten welk hondenvoer het lievelingseten van hun hond is. De kleinere verpakkingen zijn handig als u nog op zoek bent naar een geschikt merk voor uw hond. Misschien bent u zelf fan van Smølke, maar heeft uw hond liever Royal Canin. U komt er maar op één manier achter.

Hondenvoer kopen: wetenschappelijk voer

Of u nu vijf verschillende soorten hondenvoer wilt kopen in kleine porties, of simpelweg tien kilo hondenvoer van een merk waarvan u weet dat uw hond er verzot op is, bij Huisdierenbazaar kunt u terecht. Als u bij ons hondenvoer online bestelt, brengen we het tot uw voordeur. Zo hoeft u niet eens uw huis uit! Dit geldt natuurlijk ook voor onze andere producten zoals hondenhalsbanden, hondenmanden en hondensnacks. Als uw bestelling duurder is dan 49 euro, dan is die bezorging zelfs gratis. Alleen maar meer reden om lekker groot in te slaan met hondenvoer. Dan hoeft u daar ten minste een tijdje niet over na te denken.

Heeft u nog vragen over de verscheidene soorten hondenvoer die u bij Huisdierenbazaar.nl kunt kopen? Neem dan vooral contact met ons op. Wij informeren u graag over het hondenvoer dat het beste bij uw hond past. U kunt bij ons terecht met al uw vragen, maar ook voor persoonlijk advies. Ons enthousiaste team heeft niet alleen een gedegen vakkennis, maar ook een grote liefde voor dieren. En precies dat maakt online bij ons winkelen zo’n unieke ervaring!

Hondenvoer assortiment