Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Hypoallergeen kattenvoer kopen

Wie het beste kattenvoer voor zijn kat wil, moet daarbij op meer letten dan alleen de smaak. Dat is natuurlijk een belangrijk onderdeel, omdat katten vrij kritisch zijn als het op hun voer aankomt. Het is alleen ook zo dat katten, net als mensen, overgevoelig kunnen zijn voor sommige ingrediënten in hun eten. Daar is hypoallergeen kattenvoer voor ontwikkeld. Uw kat krijgt dan alleen voedingsstoffen binnen die goed voor hem of haar zijn.

Heeft uw kat ook last van dit soort overgevoeligheden? Dan hoeft u niet lang te zoeken naar het juiste dierenvoer voor uw huisdier: Huisdierenbazaar heeft een breed aanbod aan hypoallergeen kattenvoer.

Prins VitalCare Dieetvoeding Skin & Intestinal Hypoallergenic 1,5 kg
€ 26,95
Voor 17.30 uur besteld, vandaag verzonden MA t/m VR. (PostNL)
GRATIS VERZONDEN!
Prins VitalCare Dieetvoeding Hypoallergic Moderate Calorie 5 kg.
€ 59,95
Voor 17.30 uur besteld, vandaag verzonden MA t/m VR. (PostNL)
 
 

Goed kattenvoer voor bij allergieën en gezondheidsproblemen

Goed kattenvoer vinden is nog niet zo simpel als het lijkt, zeker niet als uw kat aan allergieën of gezondheidsproblemen lijdt. Goedkoop kattenvoer uit de supermarkt is bijvoorbeeld vaak aangevuld met bestanddelen die eigenlijk helemaal niet zo goed zijn voor uw kat, zoals graan en gluten. Omdat katten die in het wild niet eten, is het voor de gezondheid van uw kat beter als u hem graanvrij kattenvoer voorschotelt. In de natuur eten katten namelijk vlees en daar zijn hun gebit en verteringsstelsel ook het meest geschikt voor.

Goed kattenvoer voor bij allergieën en gezondheidsproblemen

Daarom is het ook goed om uw kat zoveel mogelijk natuurlijk kattenvoer te geven. Ons aanbod is erop uitgezocht dat het kattenvoer zoveel mogelijk op de natuurlijke behoefte van uw huisdier aansluit. Kampt uw kat met overgewicht of andere gezondheidsproblemen? Dan kunt u daar bij ons ook speciaal dieetvoer voor kopen. Zo hebben we naast dieetvoer voor katten met overgewicht ook dieetvoer voor katten met artrose, dieetvoer voor katten met diabetes, dieetvoer voor katten met nierproblemen en dieetvoer voor katten met huid- en vachtproblemen in de aanbieding.

De beste dieetvoeding voor katten met een allergie is via onze webshop eenvoudig te verkrijgen. Weet u niet zeker of het hypoallergene kattenvoer dat u op het oog heeft bij de symptomen van uw kat past? Leg uw vraag dan eens voor aan onze klantenservice. Wij helpen u er graag mee verder.


Hypoallergeen kattenvoer online kopen

We weten dat kattenvoer kopen dat uw kat lekker vindt geen makkelijke opgave is. Toch heeft het zin om op zoek te gaan naar goed hypoallergeen kattenvoer, zodat het voer voor uw kat niet alleen lekker, maar ook gezond is. We verkopen in onze online dierenwinkel dan ook alleen voer van betrouwbare merken, zoals Prins, Riverwood, Profine, Natural Health en Orijen.

Hypoallergeen kattenvoer online kopen

Daarnaast kunt u bij ons de beste kattenspeeltjes, kattenmanden, halsbanden, krabpalen en kattenbakken kopen. Heeft u thuis niet alleen een kat, maar ook een hond met allergieën? Geen probleem: tussen ons hondenvoer vindt u ook een ruim aanbod aan hypoallergeen hondenvoer van de beste merken uit binnen- en buitenland.