Halsbanden

Mooie en praktische halsbanden voor katten kun je hier makkelijk uitzoeken door de verschillende producten in deze categorie te vergelijken. Een halsband is natuurlijk een simpel product, maar er worden wel bepaalde eisen aan gesteld: de band moet sterk zijn, enigszins veerkrachtig, de huid van de kat niet irriteren en u moet hem makkelijk om en af kunnen doen.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Halsband voor de kat

Katten lopen meestal zonder halsband rond. Ze hoeven immers niet te worden aangelijnd en als ze naar buiten gaan vinden ze de weg naar huis ook zelf wel weer terug. Toch zijn er goede redenen om voor een kattenhalsband te kiezen. Met zo'n halsband is uw kat herkenbaar, ook als hij of zij toch verdwaald raakt, of als er iets naars gebeurd – waar u natuurlijk liever niet aan denkt, maar toch rekening mee wilt houden.

Een halsband moet dus herkenbaar zijn. Sommige mensen zetten ook de naam van de kat, hun initialen of een telefoonnumer in de halsband. Dat zijn zeker praktische oplossingen, maar maak de halsband niet te zwaar of te groot. Dan zal de band de kat in haar vrijheid belemmeren. Een goede kattenhalsband stoort niet, maar is toch duidelijk aanwezig, in het belang van uw kat.

Halsband tegen vlooien

Een aparte categorie halsbanden voor katten zijn vlooienbanden. Deze halsbanden beschermen uw kat tegen dit plaagdier. Vlooien kunnen voor veel overlast zorgen, in de eerste plaats voor uw kat, maar als het uit de hand loopt ook voor u. Daarom is het goed voorzorgsmaatregelen tegen vlooien te nemen en een halsband tegen vlooien is daar een goed voorbeeld van. Ook voor dit soort halsbanden kunt u bij Huisdierenbazaar.nl terecht.

Kattenhalsbanden bestellen

Een halsband voor uw kat bestelt u natuurlijk bij Huisdierenbazaar.nl, het vertrouwde adres voor alle huisdierbenodigdheden – van kattenvoer tot kattenspeeltjes, van kattenbakken tot halsbanden. Ook voor andere huisdieren hebben wij een groot assortiment. Nieuwe hondenmand nodig? Of dierenvoer, zoals hondenvoer? Onze webshop is er om bestellen makkelijker te maken, maar we hebben ook gewoon een dierenwinkel. Die winkel vindt u in De Rijp, het mooie dorp dat midden tussen Alkmaar, Amsterdam, Purmerend, Hoorn en Zaanstad ligt. Of 't nu in onze winkel is of online, wij helpen u graag!