Kattenbakken

Een kattenbak of kattentoilet koopt u online bij Huisdierenbazaar.nl. We hebben een zeer groot assortiment tegen scherpe prijzen. Een open kattenbak, gesloten kattenbak, u vindt het bij ons! Een topper uit het assortiment is het Peewee kattenbaksysteem. Stinkt niet, milieuvriendelijk en goedkoop in gebruik. Uiteraard hebben we ook een groot assortiment kattengrit, kattenbakvulling. Bij Huisdierenbazaar verkopen wij graag gerenommeerde merken. Daarom kunt u ook Curver kattenbakken in ons assotiment vinden.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Als katteneigenaar komt u er eigenlijk niet onderuit om er een te kopen: een kattenbak. Het is eventjes trainen, maar als uw kat eenmaal heeft geleerd om op de bak te gaan, is dat ontzettend handig. U zult nooit met plastic poepzakjes achter uw huisdier aan hoeven lopen om zijn ontlasting op te ruimen, zoals hondeneigenaren dat wel moeten doen. Het is dan natuurlijk wel zaak om een goede kattenbak aan te schaffen. Gelukkig bent u voor goede kattenspullen bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen van alles, van kattenvoer tot kattenhalsbanden en kattenmandjes en hebben dan ook zeker kattenbakken in ons assortiment.

Open of gesloten kattenbak?

Kattenbakken zijn grofweg te verdelen in twee soorten: open kattenbakken en gesloten kattenbakken. Het verschil tussen deze twee is vrij duidelijk. Open kattenbakken bestaan alleen uit een platte bak, die gevuld kan worden met kattengrit. Het ontwerp hiervan is nogal eenvoudig en een open kattenbak is vaak ook een goedkope kattenbak. Vooral voor katten die niet houden van gesloten ruimte zijn open kattenbakken heel geschikt.

Sommige katten vinden het echter juist fijn om zich een beetje te kunnen verstoppen terwijl ze hun behoefte doen. Die katten hebben meer baat bij een gesloten kattenbak. Gesloten kattenbakken hebben vaak een ingewikkelder ontwerp. Ze hebben een boven- en onderkant die los gehaald kunnen worden, zodat schoonmaken nog steeds eenvoudig is. Vaak is er ook ruimte voor bijvoorbeeld een koolstoffilter, om de verspreiding van nare luchtjes te verminderen. Mocht u niet zeker weten wat de voorkeur van uw kat is – een open of gesloten kattenbak – dan kunt u altijd voor de zekerheid een gesloten kattenbak kopen, waarvan de bovenkant makkelijk los kan. Mocht uw kat zich dan niet prettig voelen in de kleine ruimte, kunt u er nog voor kiezen om de bovenkant eraf te halen. Zo heeft u een open kattenbak, waar uw kat zich hopelijk wel in thuis voelt.

Onze kattenbakken zijn, net als de rest van ons assortiment, van gerenommeerde merken, zoals Beeztees, PeeWee en Curver. Naast kattenbakken verkopen wij ook kattengrit, schepjes voor het schoonmaken van de kattenbak en matten die u voor de kattenbak kunt leggen om te voorkomen dat uw kat het grind door het hele huis loopt. Het zou toch jammer zijn als uw kat besluit na het plassen even lekker zijn kattenvoer te gaan eten en er een spoor van korrels van de gang naar de voerbak in de keuken ligt.

Kattenbak online kopen

Kattenbakken in alle soorten en maten kunt u online kopen op onze webshop. Bij het kiezen van een kattenbak gaat het niet alleen om de wensen van uw kat, maar ook om uw interieur. Daarom hebben wij kattenbakken in verschillende kleuren en modellen. Zo kunt u er een kiezen die niet misstaat in uw kamer, gang, badkamer of waar u hem ook neer zet. Daarnaast hebben we ook handige hulpmiddelen, zoals de Litter Locker prullenbakjes.

Natuurlijk is alleen een kattenbak niet genoeg om een kat te onderhouden. Ook kattenvoer voor alle katten, krabpalen, kattenspeeltjes en veel meer kunt u vinden op onze website. Blader maar eens door onze catalogus heen.