Krabben

Op zoek naar een krabpaal, krabmeubel, krabplank of krabton? Bij Huisdierenbazaar.nl bent u aan het goede adres. Veel modellen in alle prijscategorien. Snel in huis en de mogelijkheid om achteraf te betalen via acceptgiro (AfterPay). Maak een account aan en profiteer direct van 5% welkomstkorting.

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Beeztees krabpaal Gina Bruin

  Beeztees krabpaal Gina Bruin

  Levertijd: Voor 17.30 uur besteld, vandaag verzonden MA T/M VR. ZA 16.00 uur.

  Normale prijs: € 17,69

  Special Price € 16,36

 • Beeztees krabpaal Gina Mini Zwart

  Beeztees krabpaal Gina Mini Zwart

  Levertijd: Voor 17.30 uur besteld, vandaag verzonden MA T/M VR. ZA 16.00 uur.

  Normale prijs: € 16,69

  Special Price € 15,44

 • Beeztees krabpaal Gina XL + Voetprint Zwart

  Beeztees krabpaal Gina XL + Voetprint Zwart

  Levertijd: Voor 17.30 uur besteld, vandaag verzonden MA T/M VR. ZA 16.00 uur.

  Normale prijs: € 27,95

  Special Price € 25,85

 • Beeztees krabpaal Gina XL Bruin

  Beeztees krabpaal Gina XL Bruin

  Levertijd: Voor 17.30 uur besteld, vandaag verzonden MA T/M VR. ZA 16.00 uur.

  Normale prijs: € 26,95

  Special Price € 24,93

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Krabpalen en meer

Iedereen die wel eens te lang een kat op schoot heeft proberen te houden, weet dat katten nogal scherpe nagels hebben. Om die nagels schoon, scherp en gezond te houden, moeten ze af en toe ergens aan krabben. Nu is het een beetje zonde als uw kat zijn nagels scherpt aan uw bankstel, nieuwe gordijnen of aan uw been. Daarom is het essentieel voor een katteneigenaar om een krabpaal of ander krabmeubel in huis te hebben. Bij Huisdierenbazaar hebben wij verschillende opties in de aanbieding, zodat u altijd de perfecte krabpaal, krabplank, krabton of krabmeubel kunt vinden voor uw kat (en voor uw huis natuurlijk).

Horizontale en verticale krabbers

Wat betreft krabben zijn er twee soorten katten: horizontale en verticale krabbers. De meeste krab-voorwerpen zijn gemaakt voor verticale krabbers. Een krabpaal, krabton of de krabpalen in een krabmeubel zijn allemaal vooral geschikt voor katten die graag verticaal krabben. Horizontale krabbers, die graag hun nagels in het zitvlak van de bank of in het tapijt zetten, hebben meestal meer baat bij een krabplankje. Deze kunt u namelijk ook plat op de vloer leggen.

Voor de verticale krabbers zijn er dus krabpalen, krabtonnen, krabmeubels en ook krabplankjes kunnen verticaal vastgemaakt worden. Het belangrijkste aan al deze opties is dat ze hoog genoeg moeten zijn. Een kat moet zich bij het krabben helemaal uit kunnen strekken. Bij krabpalen betekent dat dat u er een moet nemen die hoog genoeg is. Als u een krabplankje wilt gebruiken, zorg dan dat deze hoog genoeg vastgemaakt zit.

Waar laat u uw kat aan krabben?

Hoewel mensen bij krabbende katten dus al snel denken aan een krabpaal, heeft u ondertussen gezien dat er meer opties zijn. Voor de nagels van uw kat zal het niet zoveel uitmaken waar u voor kiest. Een krabpaal heeft als voordeel dat hij los staat en weinig ruimte inneemt. Een krabplankje is natuurlijk nog compacter, maar moet wel ergens aan vast gemaakt worden. Krabtonnen en krabmeubels zijn daarentegen behoorlijk groot. Voor mensen die een hoekje in hun kamer vrij hebben, of zelfs een speciale kamer voor de katten hebben, zijn krabtonnen en krabmeubels wel ideaal. Ze zijn niet alleen geschikt om aan te krabben, maar bieden ook ruimte voor de kat om te spelen, zich te verstoppen en om te slapen. Eigenlijk dus een krabpaal, kattenmand, kattenspeeltje en kattenhuis in één!

Krabpaal online kopen

Of u nu kiest voor een krabpaal, krabplank, krabton of krabmeubel, u kunt het vinden bij ons op Huisdierenbazaar.nl. Behalve krabspullen, hebben wij ook nog heel veel andere producten voor katten. Zo vindt u bij ons een uitgebreid assortiment kattenvoer, kattenbakken, kattenspeeltjes maar ook vlooienbanden voor katten of ontwormingsmiddel. Alles voor de gezondheid en het plezier van uw kat hebben wij te koop. Mocht u het nou veel leuker vinden om in het echt te shoppen, in plaats van online, dan kan dat ook! Wij hebben een dierenwinkel in De Rijp, waar u al onze producten in het echt kunt zien. We zien u graag tegemoet.