Krabpalen

Dat katten graag krabben is geen geheim. Zelfs de meest onervaren katteneigenaar zal dit snel doorhebben, zodra de kat het krabpaalloze leven zat wordt en zijn nageltjes in het bankstel zet. Het is voor de katten fijn om te krabben, niet alleen omdat ze het leuk vinden, maar ook omdat ze hun nagels ermee afvijlen. Voor u is het dus ook wel prettig, als uw kat genoeg mogelijkheid heeft om te krabben. Om te voorkomen dat alle meubels eraan moeten geloven, is het handig een goede krabpaal in huis te halen.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

De juiste krabpaal kiezen

Verschillende katten hebben voorkeuren voor verschillende soorten krabpalen. Zo is er een verschil tussen katten die graag horizontaal krabben en katten die liever verticaal krabben. Voor de verticale krabbers zijn kattenkrabpalen in het algemeen heel geschikt. Voor horizontale krabbers is het handiger een krabplankje te kopen, of een krabhelling.

Krabpalen bestaan in heel veel modellen, van één simpele paal, tot een volledig kasteel waar de kat in kan klimmen en in kan slapen. De keuze van de juiste krabpaal ligt wat dat betreft vooral in de ruimte die u wilt uittrekken voor de krabpaal. Als u een speciale kamer voor de katten heeft, is het natuurlijk heel verleidelijk om zo’n groot kasteel te kopen. Wie minder ruimte heeft, kan beter een meer eenvoudige krabpaal kopen. Let wel op de hoogte van de krabpaal. Sommige palen zijn geschikt voor kittens, maar vallen bij volwassen katten gewoon om, als ze erin gaan hangen, of zijn niet hoog genoeg voor de kat om zich volledig uit te rekken. Let er dus goed op of u een kleine krabpaal of een grote krabpaal nodig heeft voor uw kat.

Katten zijn kieskeurige beesten en de kans bestaat altijd dat uw kat helemaal geen zin heeft in zijn nieuwe vijf-sterren-paleisje. Dit hoeft niet direct een miskoop te betekenen. Wij verkopen ook kattenkruid en sprays die de krabpalen voor de katten aantrekkelijker maken. Zo kunt u uw kat toch nog overhalen voor de krabpaal te kiezen.

Krabpalen bij Huisdierenbazaar

Op onze webshop kunt u zowel het kattenkruid als de krabpalen kopen. Ook verkopen wij ander soort krabmateriaal, zoals matjes, krabmeubels of krabtonnen. Zo hebben wij zelf voor de meest kieskeurige katten wel iets waar ze graag hun nagels in zetten. Wij hebben goedkope krabpalen, die toch van goede kwaliteit zijn. Mocht u vragen hebben over onze producten, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zetten onze vakkennis graag in om u te adviseren.

Ook voor andere producten voor huisdieren kunt u bij ons terecht. Nieuwe kattenbak nodig? Een hondenmand? Dierenvoer (kattenvoer, maar ook hondenvoer of zelfs vogelvoer en hamstervoer)? In onze dierenwinkel vindt u het allemaal.