Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie
Filteren
Huidige filters
 1. Afmeting 80 x 38 x 38 cm
Slapen en rusten
 • Ligkussens en bedden
 • Manden en sofa's
Afmeting
 1. 38 x 38 cm (1)
 2. 45 x 45 cm (5)
 3. 50 x 50 cm (5)
 4. 70 x 55 cm (1)
 5. 57 cm diameter (1)
 6. 56 x 36 cm (1)
 7. 80 x 38 x 38 cm (1)
 8. 108 x 25 x 30 (1)
 9. 158 x 25 x 30 (1)
 10. 80 x 80 x 75 cm (1)
 11. 40 x 40 cm (3)
 12. 51 x 51 cm (1)
Toon minder
Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.

Manden en sofa's

Zoveel als katten, honden en mensen ook van elkaar verschillen, ze hebben een paar dingen gemeen. Een ervan is dat we het allemaal heerlijk vinden om op een comfortabele plek te liggen en lekker uit te rusten. Voor een kat is een kattenmandje daarvoor een heel geschikte plek. Natuurlijk weten wij bij Huisdierenbazaar ook wel, dat katten vaak eigenwijs zijn en soms nog liever in een oude doos klimmen dan in een prachtig, zacht mandje. Toch zullen veel katten zo’n aankoop zeker waarderen, want koppig als ze kunnen zijn, uiteindelijk willen ook katten gewoon lekker comfortabel liggen.

Lees verder

1 product

Toon
per pagina
Sale
EBI kattenhuis & tunnel Duke Antraciet 80 x 38 x 38 cm
Normale prijs € 34,95 Aanbiedingsprijs € 24,95
Voor 17.30 uur besteld, vandaag verzonden MA t/m VR. (PostNL)

De juiste kattenmand

Elke kat heeft natuurlijk zijn eigen voorkeuren – en elk baasje ook! De kattenmand moet uiteraard aansluiten op de wensen van de kat, maar het is ook wel fijn als hij bij de rest van het interieur past. Gelukkig hebben wij bij Huisdierenbazaar een uitgebreid assortiment, zodat er altijd wel iets voor u en uw kat bij zal zitten.

Bij het kiezen van een kattenmand kunt u op verschillende dingen letten. Houdt uw kat van warmte, of heeft hij het van nature altijd al warm? Heeft uw kat graag vrij zicht over de kamer, of verstopt hij zich liever in een donker holletje? Daarnaast is het uiteraard ook belangrijk om te kijken naar de grootte van de kat – pas hij wel in het mandje? Ook maakt het verschil of uw kat graag bijt en krabt of juist wat rustiger is. Afhankelijk hiervan kunt u kiezen voor een maat, materiaal en model kattenmand. Kijkt u maar eens rond in onze catalogus of wij iets hebben dat uw wensen, en die van de kat, tegemoet komt.

Kattenmandjes online kopen

Op onze webshop kunt u alles uit ons assortiment direct bestellen. In de meeste gevallen heeft u de producten binnen twee werkdagen al in huis. U hoeft dus zeker niet lang te wachten op uw gloednieuwe kattenmandje. Ook andere producten voor katten kunt u gemakkelijk op onze webshop kopen, zoals kattenvoer, een kattenbak of krabpaal. Als u vragen heeft, kunt u altijd terecht bij onze klantenservice, waar wij graag onze vakkennis inzetten om u te helpen bij uw keuze. Mocht u liever in het echt kijken naar onze producten, voor u een keuze maakt, dan kunt u ook naar onze dierenwinkel in De Rijp, in Noord Holland komen. Daar hebben wij alle producten die u ook in onze webshop ziet en kunt u zelf voelen hoe zacht het nepbont van onze mandjes is, voor u er een meeneemt voor uw kat.

Bij Huisdierenbazaar hebben we niet alleen producten voor katten, maar ook voor andere huisdieren. Zoekt u een hondenmand? Hondenvoer of ander dierenvoer? Of misschien wel en vogelkooi of aquarium? Wij hebben het allemaal voor u klaarstaan.