Speelgoed

Katten zijn dieren met bijzondere instincten. Iedereen kent het gespannen volgen van een koordje dat heen en weer zwaait: het jachtinstinct van de kat. Ook naast de sjoelbak zal een kat dit gedrag vertonen. Het is duidelijk dat je een kat met speelgoed goed bezig kunt houden. De adrenaline en de lichaamsbeweging die het spel opleveren zijn goed voor uw kat. Met de spullen die wij hier verkopen kan uw kat verschillende poezenspelletjes doen.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Kattenspel

In hun spel laten katten zich vooral door hun jachtinstinct leiden. Dat merkt u als baasje ook wel als u uw kat krabbelt, soms kunnen ze dan ineens hun klauwen uitslaan, alsof uw hand hun prooi is. Een goed kattenspel stimuleert dan ook het jachtinstinct. Zo spaart u uw handen en houdt u uw katten toch op een leuke manier bezig. Goed speelgoed voor katten kan tegen een stootje en blijft de kat ook uitdagen.

U heeft vast wel eens gezien wat er gebeurt als u met een lampje op de muur schijnt en dan heen en weer beweegt... Zo wordt het jachtinstinct zeker gestimuleerd, maar toch niet helemaal op de goede manier. Uw kat heeft immers geen enkele kans zijn vermeende prooi te pakken. Dit „spel” brengt katten dan ook vooral in de war. Als u uw kat wil plezieren kiest u voor een echt spel, dan zult u merken dat uw kat er met plezier in opgaat.

Ons kattenspeelgoed is van verschillende goede merken. In onze catalogus vindt u bijvoorbeeld Beeztees, Coockoo en zelfs het internetfenomeen Grumpy Cat!

Kattenspeelgoed bestellen

Voor uw kat speelgoed bestellen is makkelijk gemaakt in de webshop van Huisdierenbazaar. Wij proberen alles overzichtelijk te houden door de speeltjes goed in beeld te brengen en steeds een groot assortiment te voeren, zodat u ook echt wat te kiezen heeft. Omdat we een webshop zijn is bestellen daarnaast heel gemakkelijk, dat kan bij wijze van spreken met uw kat op schoot. U kiest wat u hebben wilt en wij zorgen ervoor dat het uw kant op komt.

Huisdierenbazaar.nl is een grote online dierenwinkel met heel veel verschillende huisdierenproducten, voor katten, maar ook voor andere dieren. Bekijkt u gerust eens ons hele assortiment, dat gaat van hondenmanden en vlooienbanden tot kwalitatief, natuurlijk kattenvoer van de bekendste merken uit binnen en buitenland. Keuze genoeg aan kattenspullen, altijd online bij Huisdierenbazaar.nl!