Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie
Filteren
Voer
  • Voedingssupplementen
  • Graanvrij
  • Biologisch
  • Natvoer
  • Dieet
  • Top tien
Dierlijk eiwit
  1. kip (2)
  2. rund (1)
  3. varken (1)
Toon minder
Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.

Biologisch

Duurzaamheid is een thema dat helemaal ‘hot’ is en zo hoort het ook. De meeste dierenliefhebbers zullen het ermee eens zijn dat we zo goed mogelijk met de aarde om moeten gaan. Wij hebben immers maar één planeet om op te leven en zolang we mars nog niet gekoloniseerd hebben is het dus belangrijk dat we hier kunnen blijven wonen. Om een stap in de goede richting te zetten is het als katteneigenaar daarom helemaal geen gek idee om biologisch kattenvoer te kopen.

Lees verder

4 producten

Toon
per pagina
Schesir Biologisch kattenvoer Adult Beef Pouch 85 gram
€ 1,25
Voor 17.30 uur besteld, vandaag verzonden MA-VR. (DPD)
Schesir Biologisch kattenvoer Adult Chicken Pouch 85 gram
€ 1,25
Voor 17.30 uur besteld, vandaag verzonden MA-VR. (DPD)
Schesir Biologisch kattenvoer Adult Pork Pouch 85 gram
€ 1,25
Voor 17.30 uur besteld, vandaag verzonden MA-VR. (DPD)
Schesir Biologisch kattenvoer Kitten Chicken Pouch 85 gram
€ 1,25
Voor 17.30 uur besteld, vandaag verzonden MA-VR. (DPD)

Biologisch voer voor katten

Het verschil tussen gewoon kattenvoer en biologisch kattenvoer zit hem in de manier waarop het geproduceerd wordt. Het gaat hier bijvoorbeeld over de verzorging van de dieren waar het vlees vandaan komt. Bij biologisch voer hebben de dieren een beter leven dan bij normaal voer. Ook krijgen ze minder antibiotica binnen. Dit is ook gezonder voor uw kat.

Een ander belangrijk punt van biologisch voer is de samenstelling van het voer zelf. In echt biologisch kattenvoer zitten geen kunstmatige toevoegingen. Alle mineralen, vitaminen en andere voedingsstoffen komen van natuurlijke bronnen, in de meeste gevallen direct uit het vlees. Dit betekent dus dat geen van de ingrediënten van biologisch dierenvoer genetisch gemodificeerd is.

Biologisch voer heeft dus een hoop voordelen. Het is beter voor de dieren die geslacht worden voor het vlees en ook beter voor uw eigen dier, dat het vlees eet. Gezonder voor elk onderdeel van de voedselketen dus. Ook denken bedrijven die biologische producten maken vaak mee aan oplossingen die goed zijn voor het milieu en klimaat. Duurzaam dus. Het hart van een dierenliefhebber gaat daar zeker sneller van kloppen.

Biologisch kattenvoer bij Huisdierenbazaar

Bij Huisdierenbazaar houden we niet alleen van huisdieren, we vinden het ook belangrijk dat ook dieren in stallen goed verzorgd worden. Daarom heeft biologisch voer een belangrijke plaats in ons assortiment. Uiteraard verkopen wij ook biologisch hondenvoer. Al onze producten kunt u direct via onze webshop bestellen, zodat u binnen twee werkdagen uw biologische kattenvoer in huis heeft. Mocht u nou heel erg houden van winkelen en in de buurt van Purmerend zijn, kom dan zeker een keer langs in onze dierenwinkel in De Rijp. Ook hier hebben we al onze producten voor u uitgestald en kunt u ze eens in het echt bekijken. Wij verkopen dierenvoer, maar voor een nieuwe krabpaal of kattenbak kunt eveneens u hier terecht. Ook onze medewerkers staan altijd voor u klaar om advies te geven en om uw vragen te beantwoorden.

Voor meer informatie over huisdieren en huisdierproducten kunt u ook kijken in onze huisdierenencyclopedie. Hier vind u bijvoorbeeld meer informatie over kattenvoer.