Kattenbrokken kopen

Natuurlijk kun je tegenwoordig bijna overal wel kattenbrokken kopen. Maar als je die goedkope kattenbrokken in de supermarkt koopt, is dat dan wel de beste keuze voor uw kat? Vaak wordt dit kattenvoer aangevuld met allemaal ingrediënten die helemaal niet zo goed zijn voor de gezondheid van uw huisdier, bijvoorbeeld met koolhydraten uit graan. Wilt u zeker zijn dat uw kat voer eet dat goed voor hem is? Bekijk dan eens ons assortiment.

Wij verkopen namelijk alleen maar kattenvoer met zoveel mogelijk vers vlees. Dat is wat uw kat van nature nodig heeft. In het wild jagen katten immers ook op vlees. Daar kan uw kat alle benodigde vitaminen uithalen. Omdat kattenvoer dat helemaal uit vers vlees bestaat nog niet gemaakt kan worden, zijn aan de kattenbrokken in ons assortiment wel nog wat vitaminen en mineralen toegevoegd die bij het bereiden verloren gaan. Verder is er niet aan geknoeid. Een echt gezonde hap dus!

Het beste voer voor de kat

Naast de gezondheid van uw huisdier is er nog een belangrijke reden om uw kat echt goed kattenvoer voor te schotelen en die is misschien nog wel simpeler dan u denkt: een kat is kritisch. Als hij ook maar een beetje merkt dat zijn kattenbrokken niet aan zijn kwaliteitseisen voldoet, eet hij ze niet. Het is daarom raadzaam om van “nieuwe” kattenbrokken niet meteen een enorme hoeveelheid te bestellen.

Gelukkig heeft u bij ons de keuze uit een heel ruim aanbod aan kattenbrokken van de beste merken. Tussen alle voeding van onder meer Royal Canin, Smølke, Canagan, Prins, Natural Health, Profine en Hill’s Science Plan gaat u in ieder geval iets vinden wat uw kat lekker vindt en wat ook nog eens heel goed voor hem is. Voor katten met een aandoening of een allergie hebben we zelfs dieetvoer in de aanbieding waarvoor u normaal gesproken speciaal naar de dierenarts toe zou moeten gaan.

Kattenbrokken kopen

Kattenvoer bestellen

Wij weten dat katten niet de makkelijkste huisdieren zijn als het op eten aankomt, maar ze zullen u ook heel dankbaar zijn als u het juiste voer voor ze bestelt. Kattenvoer bestellen in onze webshop is gelukkig niet zo moeilijk. Met een paar muisklikken bestelt u de beste kattenbrokken voor uw huisdier in de juiste hoeveelheid en als de voeding op voorraad is, wordt het één à twee dagen later al bij u thuis bezorgd.

Ook als u nog wat anders dan kattenvoer nodig heeft, kunt u dat eveneens bij ons bestellen. Een stevige kattenbak bijvoorbeeld. Of een comfortabel kattenmandje, een leuke krabpaal of een goede kattenvoerbak. Daarvoor kunt u in onze webshop terecht, maar ook bij onze fysieke winkel in De Rijp, in de Schermer tussen Purmerend en Alkmaar. Wie zijn huisdier met kwaliteit wil verwennen, is bij ons aan het juiste adres.

Kattenvoer bestellen

Kattenbrokken kopen assortiment