Kattenbrokken kopen

Natuurlijk kun je tegenwoordig bijna overal wel kattenbrokken kopen. Maar als je die goedkope kattenbrokken in de supermarkt koopt, is dat dan wel de beste keuze voor uw kat? Vaak wordt dit kattenvoer aangevuld met allemaal ingrediënten die helemaal niet zo goed zijn voor de gezondheid van uw huisdier, bijvoorbeeld met koolhydraten uit graan. Wilt u zeker zijn dat uw kat voer eet dat goed voor hem is? Bekijk dan eens ons assortiment.

Wij verkopen namelijk alleen maar kattenvoer met zoveel mogelijk vers vlees. Dat is wat uw kat van nature nodig heeft. In het wild jagen katten immers ook op vlees. Daar kan uw kat alle benodigde vitaminen uithalen. Omdat kattenvoer dat helemaal uit vers vlees bestaat nog niet gemaakt kan worden, zijn aan de kattenbrokken in ons assortiment wel nog wat vitaminen en mineralen toegevoegd die bij het bereiden verloren gaan. Verder is er niet aan geknoeid. Een echt gezonde hap dus!

Het beste voer voor de kat

Naast de gezondheid van uw huisdier is er nog een belangrijke reden om uw kat echt goed kattenvoer voor te schotelen en die is misschien nog wel simpeler dan u denkt: een kat is kritisch. Als hij ook maar een beetje merkt dat zijn kattenbrokken niet aan zijn kwaliteitseisen voldoet, eet hij ze niet. Het is daarom raadzaam om van “nieuwe” kattenbrokken niet meteen een enorme hoeveelheid te bestellen.

Gelukkig heeft u bij ons de keuze uit een heel ruim aanbod aan kattenbrokken van de beste merken. Tussen alle voeding van onder meer Royal Canin, Smølke, Canagan, Prins, Natural Health, Profine en Hill’s Science Plan gaat u in ieder geval iets vinden wat uw kat lekker vindt en wat ook nog eens heel goed voor hem is. Voor katten met een aandoening of een allergie hebben we zelfs dieetvoer in de aanbieding waarvoor u normaal gesproken speciaal naar de dierenarts toe zou moeten gaan.

De allerlekkerste kattenbrokken voor uw dier

Als katteneigenaar weet u natuurlijk als geen ander hoe kieskeurig deze huisdieren zijn. Katten houden van een gezonde en gevarieerde maaltijd die ook nog eens goed smaakt. Met hun neus beoordelen katten eerst of het eten dat ze voorgeschoteld krijgen vers genoeg is en voldoet aan hun smaak. Bij Huisdierenbazaar.nl selecteren we de merken kattenbrokken die wij verkopen op een aantal criteria. Dat een product gezond is en bijdraagt aan een actief en gelukkig kattenleven is daar natuurlijk een hele belangrijke van. Maar het kattenvoer dat u in onze webwinkel vindt valt ook erg goed in de smaak bij katten.

Ook dieetvoer voor katten en natuurlijke kattenbrokken kunnen erg smaakvol zijn. Dat vraagt natuurlijk wel de nodige deskundigheid van de producenten. De merken die wij in onze webshop aanbieden hebben een jarenlange expertise op het gebied van het allerlekkerste kattenvoer dat ook nog eens gezond is voor uw kat. Want een gevarieerd eetpatroon met vlees en vis van hoogwaardige kwaliteit gaat er bij elke kat wel in, hoe kieskeurig uw huisdier ook is! En dat is precies waar onze merken aan voldoen.

Kattenbrokken kopen

Uitmuntende kattenbrokken voor een scherpe prijs

Kattenbrokken moeten dus niet alleen gezond zijn, maar ook lekker smaken. Maar u als kattenliefhebber wordt natuurlijk ook blij van een scherpe, voordelige prijs. In onze webwinkel hanteren we voordelige prijzen. We vinden namelijk dat goed kattenvoer betaalbaar moet blijven. Iedere kat verdient immers het allerbeste. Wel is het zo dat kattenvoer van een goede kwaliteit altijd wat prijziger is dan goedkoop kattenvoer uit de supermarkt. Dat is ook niet zo vreemd: in kattenvoer van topmerken zit meer vlees dan in de goedkopere soorten. Kattenbrokken die u bij de supermarkt koopt bestaat voor een groot deel uit granen. Niet alle katten reageren hier goed op.

Daarnaast bestaat het oorspronkelijke eetpatroon van een kat uit veel hoogwaardige eiwitten, wat essentiële vetzuren en een kleiner gedeelte granen. Vlees is natuurlijk een stuk duurder dan granen als tarwe of maïs. Daarnaast wordt het kattenvoer van de betere merken met veel zorg ontwikkeld door professionals die gespecialiseerd zijn in katten en hun behoeften. Dat resulteert in uitmuntende kattenbrokken die hun geld meer dan waard zijn. U betaalt voor deze kattenbrokken weliswaar iets meer, maar u krijgt daarvoor wel iets heel waardevols terug: een gezonde en zeer tevreden kat!

Kattenvoer bestellen

Wij weten dat katten niet de makkelijkste huisdieren zijn als het op eten aankomt, maar ze zullen u ook heel dankbaar zijn als u het juiste voer voor ze bestelt. Kattenvoer bestellen in onze webshop is gelukkig niet zo moeilijk. Met een paar muisklikken bestelt u de beste kattenbrokken voor uw huisdier in de juiste hoeveelheid en als de voeding op voorraad is, wordt het één à twee dagen later al bij u thuis bezorgd.

Ook als u nog wat anders dan kattenvoer nodig heeft, kunt u dat eveneens bij ons bestellen. Een stevige kattenbak bijvoorbeeld. Of een comfortabel kattenmandje, een leuke krabpaal of een goede kattenvoerbak. Daarvoor kunt u in onze webshop terecht, maar ook bij onze fysieke winkel in De Rijp, in de Schermer tussen Purmerend en Alkmaar. Wie zijn huisdier met kwaliteit wil verwennen, is bij ons aan het juiste adres.

Heeft u nog vragen over onze verschillende soorten kattenbrokken? Neem dan gerust contact met ons op. Ons enthousiaste team beantwoordt graag al uw vragen. Onze medewerkers hebben verstand van zaken en kunnen u prima adviseren over onze producten. Bij Huisdierenbazaar.nl vindt u de beste kattenbrokken voor elke kat. Of uw huisdier nu een actieve kitten is of een wat oudere huiskat: in onze webshop koopt u de kattenbrokken die precies zijn afgestemd op uw eigen kat en zijn specifieke behoeften!

Kattenvoer bestellen

Kattenbrokken kopen assortiment