Hokken en verblijven

Uw knaagdier zal een groot deel van zijn tijd in een hok of verblijf vertoeven. Knaagdieren kunnen nu eenmaal niet zonder toezicht rondlopen. Wanneer u niet met uw knager speelt of hem in een ren laat lopen, zal hij een veilig onderkomen nodig hebben. Daarom hebben wij een mooie selectie hokken en verblijven voor alle soorten knaagdieren voor u samengesteld.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Hokken en verblijven voor knaagdieren

Comfort en veiligheid staan voorop bij het kiezen van een hok voor uw konijn, hamster, rat of cavia. Uw huisdier moet daarin voldoende ruimte hebben om te bewegen en te spelen. Bovendien moet hij ook kunnen slapen, eten en zijn behoefte doen. Daarmee zijn hokken en verblijven misschien wel de belangrijkste producten voor knaagdieren.

De juiste keuze maken voor uw knaagdier is van verschillende factoren afhankelijk. Hoe groot het onderkomen moet zijn, wordt vooral bepaald door hoe groot en hoe bewegelijk uw knaagdier is. De locatie van het verblijf is ook van belang: waar in huis wilt u het plaatsen? En als u een konijn heeft, wilt u dan een groot konijnenhok buiten?

Hamsters slapen het grootste deel van de dag en zijn 's nachts actief. Ze hebben daardoor behoefte aan een hok waar ze een goed slaapplekje kunnen maken voor zichzelf. Maar ook met voldoende opties om actief te zijn wanneer de avond valt. Om dit mogelijk te maken, hebben wij ook een aantal hamsterwielen in deze productcategorie opgenomen. Die kunnen zo in de hamsterkooi gezet worden. Ratten zijn misschien wel de meest bewegelijke knaagdieren. Daarom hebben zij een rattenkooi nodig met tenminste twee verdiepingen. Cavia's daarentegen kunnen prima aan hun beweging komen in een binnenren bij hun caviakooi. Kleinere knaagdieren als muizen en dwerghamsters hebben dan weer wat minder ruimte nodig.

Knaagdieren hokken en verblijven online

Wij van Huisdierenbazaar willen u graag helpen met het kiezen en bestellen van een geschikt verblijf of hok voor uw knager. Het zelf vervoeren van een knaagdierhok kan erg onhandig zij, zeker als het een groot verblijf betreft. Hier kunt u eenvoudig met één muisklik hokken en verblijven voor knaagdieren online bestellen. Deze worden dan rechtstreeks bij u thuis bezorgd. Snel en gemakkelijk voor u en uw huisdier!