Voer- en drinkbakken

Om ervoor te zorgen dat u knaagdier niets tekort komt, hebben wij een ruim assortiment voer- en drinkbakken voor u samengesteld. Mocht u op zoek zijn naar drinkflessen en voerbakken om aan het verblijf te bevestigen, kunt u ook een kijkje nemen bij onze productcategorie 'Hokken en verblijven'.

Voerbakken voor knaagdieren

U wilt er natuurlijk zeker van zijn dat uw konijn, cavia of hamster de juiste voedingstoffen binnen krijgt. Daarom zoekt u natuurlijk geschikt en kwalitatief hoogstaand voer uit voor uw knager. De volgende stap is het eten op de juiste manier aanbieden. Uw kleine vriend moet er natuurlijk goed bij kunnen.

Drinkbakken voor knaagdieren

Vers en schoon drinkwater is van niet te onderschatte belang voor alle soorten knaagdieren. Omdat u niet telkens de kooi open wilt hoeven maken, zijn er veel drinkflessen beschikbaar die u aan de buitenkant op kunt hangen. Zo kunt u fris water blijven geven zonder het risico dat uw knaagdier ontsnapt en in gevaar komt. Bovendien komen open waterbakjes die in het hok staan gauw vol met zaagsel te zitten. Elke dag het water van uw konijn, hamster of cavia is het beste.

Let er op het waterflesje of –bakje zelf ook schoon blijft. Anders kunnen hier namelijk algen in ontstaan waar uw huisdier ziek van kan worden. Zeker bij cavia's is het opletten geblazen. Zij hebben namelijk de gewoonte om te drinken met hun mond vol voer. Hierdoor komen er vaak restjes in het drinkwater terecht waardoor drinkflessen verstopt kunnen raken en algen kunnen gaan groeien. Voer- en drinkbakken voor knaagdieren moeten hoe dan ook van stevige kwaliteit zijn. Dan kunnen ze namelijk niet omver worden gelopen door een spelende knaagdier.

Voer- en drinkbakken online bestellen

U kunt bij Huisdierenbazaar.nl alles voor uw konijn, cavia of hamster snel en eenvoudig bestellen. Voer- en drinkbakken voor knaagdieren kunt uw bij ons online kopen en veilig afrekenen. Mocht u nog vragen hebben over onze producten twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.